x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete -21 mai 2004

MONDEN/Suete -21 mai 2004

21 Mai 2004   •   00:00

Deea s-a facut frumoasa ca sa cante

Baietii de la Akcent au carat dupa ei pe la concerte o fata pe nume Adriana. Blonda, sexy si... dotata, dupa cum bine se vede in poza. Anii petrecuti in preajma baietilor care nici acum nu au bani de bilet au pus accent pe intrarea fetei in show-biz. Pentru a nu intra ca gasca prin apa, Deea, asa cum ii spun toti prietenii, a luat lectii de canto, s-a luptat cu kilogramele si a urmat lectii de dans. A vrut sa fie frumoasa ca sa poata sa-si faca o cariera in muzica. Apoi l-a contactat pe Marius Moga si l-a convins (financiar, bineinteles) sa-i compuna prima piesa. Micul Mozart a scos din palarie piesa „Solo", iar fata a si filmat videoclipul pentru aceasta melodie in Biblioteca Centrala Universitara. Daca ar canta la fel de bine precum arata... Ramane de vazut daca va reusi sa fie mai mult decat o cantareata de decor din muzica usoara romaneasca. (Dana Andronie)

Gyorfi ii obligat pe dansatori sa-i tina chilotii in pantaloni

Daniela Gyorfi si-a dorit sa o imite pe celebra Sharon Stone, astfel ca a aparut la o emisiune tv fara chilotei. S-a facut mult tam-tam pe seama curajului sau, asa ca Daniela a luat atitudine: „De azi inainte, dansatorii mei trebuie sa poarte in geanta cate o pereche de bikini. De fel, eu nu port lenjerie intima, dar pe scena e obligatoriu. Nu vreau sa se mai faca misto de mine", spune nonconformista vedeta. Totusi, am aflat ca dansatorii au in grija doar bikinii nepurtati ai Danielei si ca ceea ce fac ei este doar o „obligatie de serviciu". (Simona Ecovoiu)

Doar Tania Budi nu s-a maturizat banal

Multe ne-a mai fost dat sa ascultam pe la emisiunile de televiziunea, dar ceea ce a declarat, recent, Tania Budi la National TV le-a intrecut pe toate. Ne-a vorbit foarte deschis despre... „maturitatea banala". Cum nici moderatorul n-a priceput la ce se refera, a intrebat-o, la randul lui, ce intelege prin sintagma amintita. Iar ea a explicat: „maturitatea banala inseamna maritat, cratita, copii...". Oare ce au de zis Mihaela Radulescu, Dana Razboiu sau Oana Cuzino care au si barbat, si copii, si un post? Pe cand Budi sta pe bara si spune ca nu s-a maturizat. Banal. (Catalina Iancu)

Luminita Anghel nu suporta fumurile

O impatimita luptatoare impotriva fumatului este si Luminita Anghel. Nu rateaza nici o ocazie de a avertiza fumatorii ca isi pun in pericol sanatatea. Chiar si cand a cantat cu ocazia inaugurarii unui boutique cu trabucuri de lux, Luminita si-a continuat campania antitabac. „Fetelor, treceti si dansati, nu mai fumati atat! N-ati auzit ca fumatul dauneaza grav sanatatii?", le-a taxat Anghel, in gura mare, pe gazde. Cateva priviri s-au intors mustrator catre cantareata, care uitase ca se afla acolo pentru a sarbatori deschiderea unui magazin pentru fumatori. (Dana Ciobanu)

Picant

Mihai Traistariu a tinut sa fie insotit de iubita lui, la Festivalul Discovery din Bulgaria. Aceasta a figurat insa ilegal in acte, fiind trecuta ca manager. (S.E.)

Mihaela Radulescu a ras de burta lui Rica Raducanu. Vedeta tv a zis ca, daca burtica ei va disparea in august, Rica nu mai are nici o sansa. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden