x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 21 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 21 septembrie 2004

21 Sep 2004   •   00:00

Senzuala interpreta Cream este curtata asiduu de un coleg de breasla. Cel care i-a pus gand rau este, de fel, un romantic si se numeste Claudiu Mirica - solistul trupei Stigma: "Am intalnit-o pe Cream la un concert si m-a fascinat. Este finuta si foarte simpatica. Poate ca ma place si ea, inca nu-mi dau seama". Interesant este ca Mirica a mai avut o relatie si cu Selena, o fosta alta componenta a trupei Candy, de care insa s-a despartit fara cuvinte. Important e insa sa-l placa si Cream. (Simona Ecovoiu)

Trupa Candy, invitata in Germania

Remixul ultimului hit al trupei Candy "Dimineti de vara" a prins in discotecile din München si Nürnberg. Mai mult, unele formatii locale au inclus in repertoriul lor aceasta piesa. Remarcand priza la public, organizatorul german de origine romana, Christian Raetscher, le-a invitat pe fete sa sustina cateva recitaluri in discotecile din orasele mai sus-mentionate. Grupul s-a bucurat de succes CD-ul vanzandu-se in cateva sute de exemplare. (H. T.)

Picant

Andreea Balan pleaca astazi la "vanatoare" pe alte meleaguri. Timp de trei saptamani interpreta se va afla intr-un turneu in Germania. (C.I.)

Dana Savuica se ocupa de look-ul actorilor care joaca in telenovela romaneasca "Numai iubirea". Are de lucru, nu gluma! (S.E.)

Trupa Hi-Q a dat o spargere la o banca. Nu in realitate, ca doar nu s-au prostit, ci in noul lor videoclip "Gasca noastra". (S.E.)

Casatoriti de zece ani, Matilda Pascal-Cojocarita si Stefan Cigu s-au cununat religios zilele trecute. Ea a purtat o rochie neagra cu buline albe. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden