x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 22 iunie 2004

MONDEN/Suete - 22 iunie 2004

22 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  22 iunie 2004

Deea a lesinat la volan,dar a fost salvata de un medic

In peisajul muzicii romanesti a aparut, de curand, o alta cantareata, pe nume Deea (foto), care are sanse sa devina cunoscuta datorita fizicului sau apetisant. Ea poate rivaliza, din acest punct de vedere, cu mult mai titratele fete de la Blondy. Interpreta a inceput sa se bucure de aprecierea criticilor atat datorita pieselor, cat si a modestiei de care da dovada in relatiile cu cei din lumea muzicala. Originara din Ploiesti, Deea se indrepta, zilele trecute, spre casa la bordul Jeep-ului personal. La putin timp dupa iesirea din Ploiesti, interpreta a simtit o slabiciune inexplicabila in organism si a tras imediat pe dreapta, parcand neregulamentar. A a atras astfel atentia unui sofer, care a oprit sa vada ce se intampla. Acesta a gasit-o pe Deea lesinata, cu capul pe volan. Norocul blondei ca samariteanul era student in ultimul an la Medicina si i-a acordat primul ajutor. A stropit-o cu apa si i-a frectionat tamplele pana si-a revenit. Referitor la acest incident, Deea declara ca viseaza cu ochii deschisi la o reintalnire cu miraculosul salvator. (Horatiu Tudor)

Trupa Activ a plagiat imnul Federatiei Malaieziene de Fotbal

De cele mai multe ori, melodiile de-o vara ale trupelor dance sunt copiate fara jena dupa hit-uri internationale. Presa a semnalat in repetate randuri astfel de furaciuni, fara nici un rezultat insa. Trupa Activ a reusit totusi sa intre in topuri cu piesa "Doar cu tine". Ei bine, aceasta melodie este copiata aproape integral dupa imnul Federatiei Malaieziene de Fotbal. Cei care vor sa verifice veridicitatea acestei informatii pot accesa site-ul www.fam.org.my. (Horatiu Tudor)

Mitica Dragomir are 200 de invitati la botezul nepotului

Controversatul Mitica Dragomir vrea pentru nepotelul lui, Bogdan Calin, un botez pe cinste. Asadar, tot clanul Dragomir se afla in febra pregatirilor, petrecerea urmand sa aiba loc pe data de 11 iulie, la Marriott, in prezenta a peste 200 de invitati. Nu vor lipsi de la chef vedete precum Pepe, Blondy, Ionut Dolanescu si Maria Ciobanu, care vor sustine recitaluri platite. Micutul va fi botezat la biserica Sfantul Spiridon, iar de nasit se va ocupa familia Calcan. (Simona Ecovoiu)

DJ-ul "sinucigas" a ajuns la OTV

DJ-ul trasnit de la MIX FM, Alin Farcas, cel care a amenintat ca se arunca de la etaj daca nu-si primeste drepturile salariale, si-a gasit un nou loc de munca. Dupa isprava sa, care a tinut prima pagina a ziarelor, directorii de radio si televiziune au evitat sa-i ofere un job, pe motiv ca nu este intreg la minte. Doar lui Dan Diaconescu i s-a facut mila de el si i-a oferit un post de reporter la OTV. Colegii spera ca acesta sa nu mai repete scenariul de acum doua luni, mai ales ca postul de televiziune are sediul la etajul 6 al unui bloc din Piata Romana. (Simona Ecovoiu)

Picant

Mugurel Vrabete a fost invitat de baietii de la Compact sa fie producatorul muzical pentru urmatorul lor album. (R.I.A.) Desi nu mai lucreaza la National TV, in Piata Crangasi se vand pungi din plastic cu portretul lui Radu Cosarca la doar 3.000 lei bucata. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden