x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 22 mai 2004

MONDEN/Suete - 22 mai 2004

22 Mai 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  22 mai 2004

Paula Seling deschide concertului lui Joan Baez

Spectacolele pe care le are Paula Seling in strainatate sunt din ce in ce mai multe. Toata luna iunie, ea va fi plecata peste hotare, pentru a concerta in Italia, Austria, Germania, Marea Britanie si Suedia, in sali cu o capacitate intre 800 si 3.000 de locuri. Pe scenele unde va canta Paula vor mai urca si Narcisa Suciu si Gasca de Acasa, Silvia Stefanescu, Victor Socaciu si trupa Atac. Deplasarea se face cu un autocar, plus un trailer plin cu instalatia de sunet proprie artistilor romani. Cea mai mare bucurie a Paulei este ca va ajunge sa viziteze orasul Milano si ca va putea face plaja pe Tarmul Marii Mediteraneene. In afara de concertele pe care le are programate in marile orase, cantareata va poposi si in cateva localitati mai mici situate intre Roma si Napoli care, in perioada respectiva, vor sarbatori zilele orasului. Imediat ce va veni in tara, Paula Seling se va apuca sa repete pentru spectacolul lui Joan Baez, ce va avea loc pe 11 iulie. Ea va canta din nou in deschiderea concertului artistei din New York. In 1997, Seling a deschis spectacolul, in calitate de debutanta. (Roxana I. Ancuta)

Nino D""Angelo vine sa cante in Romania

Cantaretul si actorul Nino D""Angelo, care a facut valuri cu piesa „Senza geaca i cravata", revine in Romania. Ne-a vizitat prima oara, la 3 mai, la invitatia reprezentantilor unei marci de masini, pentru a sustine un recital de 30 de minute. Insa Fundatia Culturala Phoenix l-a contactat pe Nino si l-a convins sa vina sa concerteze in Romania, in luna august. Nu se stie inca exact unde va avea loc evenimentul, dar organizatorii vor alege intre Bucuresti, mai precis la Arenele Romane, si Mangalia, la Festivalul de la Callatis. Se pare ca o data cu marele concert, va fi lansat si pe piata romaneasca noul album semnat Nino D""Angelo. (Roxana I. Ancuta)

Nicu Gigantu"" si Nelu Ploiesteanu"" s-au impacat

Lumea lautareasca se afla in fata unui armistitiu de-a dreptul istoric. Doi dintre lautarii cu staif ai Bucurestilor, Nicu Gigantu"" si Nelu Ploiesteanu"", si-au dat mana dupa cinci ani de scandal. Artistii si-au dat seama ca e mai bine sa fie prieteni si sa aiba cat mai multe angajamente impreuna. Semnarea tratului de pace s-a desfasurat in fata cupelor de vin si a berbecilor la gratar. (Horatiu Tudor)

Romica Tociu, dorit ca tata adoptiv

De cand a declarat ca nu-l mai intereseaza nici o alta femeie in afara de sotia lui Nicoleta, Romica Tociu a devenit si mai asaltat de tot felul de admiratoare. Saptamana trecuta a primit un telefon care l-a lasat masca. La celalalt capat al firului o tanara l-a rugat pe comic sa-i adopte fata, deoarece situatia ei materiala este precara, iar tatal copilul disparuse in ceata. Impresionat de drama fetei, Romica i-a explicat, totusi, mamei ca are deja doi urmasi. (Horatiu Tudor)

Alexandra Ungureanu, primul album solo

Dupa atatea colaborari, de altfel, de bun augur pentru un solist aflat la inceput de cariera, Alexandra Ungureanu vrea sa razbata de una singura. Ea este in focuri pentru a-si lansa, la toamna, primul album solo. A fost vocea feminina dintr-o piesa a trupei Sistem, a cantat cu Holograf, Unu si Paula Seling. Acum va fi, pur si simplu, Alexandra Ungureanu. Piesele sunt compuse de Papa Junior si de Corel Ilie de la Vank.

Ion Laceanu a distrus studioul Tonomatul DP2

De ziua sfintilor Constantin si Elena, amfitrionul emisiunii Tonomatul DP2, Catalin Maruta, s-a dovedit a fi foarte inspirat in alegerea invitatului sau. Pe fotoliul din studio a luat loc rapsodul Ion Laceanu. La provocarea lui Maruta, Laceanu si-a dezgolit bicepsii si nici una, nici doua, a inceput sa faca flotari. Pentru a avea loc, Ion si Catalin au inceput sa arunce cat colo mesele si fotoliile din platou si au stricat scumpete de decor. (Horatiu Tudor)

Picant

Cristian Sofron, baiatul din „Toate panzele sus", este tatic de doua luni si doua saptamani. Actorul si-a facut aparitia la un eveniment monden cu micuta, in carucior. (R.I.A.)

Alexandru Arsinel a povestit cum, in copilarie, a mancat o punga intreaga cu rahat, lasand-o pe mama sa fara ingredientul pentru cozonaci. Dupa care a conchis: „O viata intreaga mancam rahat". (C. I.)

Pe Gianina Corondan o mananca pielea. La propriu si in direct, la emisiunea Ora G. De vina este o crema noua pe care prezentatoarea a avut curajul sa o testeze. Proasta inspiratie! (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden