x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 22 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 22 septembrie 2004

22 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  22 septembrie 2004

Raluca Moianu l-a intervievat pe Montoya

La capitolul "interviuri cu personalitati internationale" Raluca Moianu sta foarte bine. In palmaresul vedetei Televiziunii Nationale se numara discutiile pe care le-a purtat cu Jacques-Yves Cousteau (la inceputul anilor ’90), cu Amanda Lear, Azucar Moreno, Ricky Martin, Paradisio, Modo si, mai recent, cu pilotul de Formula 1 Juan Pablo Montoya. Raluca a locuit la Bogota mai bine de opt ani si, prin urmare, vorbeste limba spaniola aproape la fel de bine ca si romana. Cand a revenit in tara, stia deja franceza si spaniola, iar mai tarziu a invatat engleza si rusa. "De aceea, povestea cu interviurile in limbi straine este usor de abordat", spune prezentatoarea emisiunii "Iarta-ma". "In ceea ce-l priveste pe Montoya, am fost mai mult decat incantata de faptul ca am fost aleasa sa-i iau eu interviu, mai ales ca sunt si pasionata de Formula 1, inca de mica. M-am bucurat ca am reusit sa scot o declaratie de la el, si anume, ca sotia lui este insarcinata". La finalul interviului, Raluca Moianu i l-a prezentat lui Montoya pe sotul ei, un alt mare pasionat de Formula 1. (Roxana I. Ancuta)

"Steaua de Aur", nr. 4

In perioada 1-3 octombrie are loc cea de-a patra editie a Festivalului International al cantecului pentru Copii si Adolescenti "Steaua de Aur". 41 de concurenti din 21 de tari isi vor disputa cele doua Trofee "Steaua de Aur" si cate un premiu in valoare neta de 4.200 de dolari, respectiv 3.000 de dolari. Juriul international va fi prezidat de Lane Davis, actor, cantaret, regizor si producator american. (Dana Ciobanu)

Banica Jr. face cadouri cu talc

Zilele trecute, in clubul Twice managerul Nicky Constantinescu si-a sarbatorit ziua de nastere. Petrecerea a adunat nume cunoscute din show-biz, cum ar fi Blondy, managerii Dan Maciuca si Radu Groza, chitaristul Motanu’. Atractia serii s-a numit Stefan Banica Jr., care a dovedit foarte mult bun simt. Banica s-a asezat retras intr-un colt, fara sa se afiseze. Starul rock i-a oferit sarbatoritului cheile unui Range Rover in miniatura. (Horatiu Tudor)

Picant

Fizz isi cumpara haine din Germania, de la Frankfurt. Designerul lui preferat este Hugo Boss, majoritatea vesmintelor sale purtand aceasta marca. (C.M.)

Mita de la Bere Gratis mai si citeste, cand are timp. "Gargantua si Pantagruel" este lectura pe care o prefera cand vrea sa se relaxeze. (C.M.)

×
Subiecte în articol: antimonden