x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 23 iunie 2004

MONDEN/Suete - 23 iunie 2004

23 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  23 iunie 2004

Desi n-are carnet, Adelline a condus un Jeep

Cine mai e si fatuca asta sexy, ce-si zice Adelline (foto)? Fiti indulgenti cu ea, caci nu se stie ce mare vedeta va ajunge peste ani si nici ca le mai raspunde ziaristilor la telefon, redirectionand apelurile spre PR. Ei, iata ca, la doar 17 ani, Adelline se poate lauda cu un album de debut, ce-i poarta numele, dar si cu un videoclip al piesei "E randul meu". La filmarile ce s-au desfasurat pe parcursul a 18 ore au fost prezenti si stripperii de la Flamingo Boys, care au incadrat-o in momentele dansante. Adelline este eleva in clasa a XI-a si, in paralel cu scoala, frecventeaza si cursurile de pian, dans si canto. Desi se imbraca sexy, e clar ca avem de-a face cu o domnisorica scolita! In timp ce multor romani le expira pasaportul in geanta fara a reusi sa paseasca peste granita, va spunem ca interpreta a calatorit alaturi de familie in toata lumea. In aceste expeditii a invatat sa faca poze sub apa si sa conduca Jeep-ul in desert. Apropo, va sfatuim sa pastrati distanta, caci iese la plimbare cu doi caini nu tocmai prietenosi, un Rottweiller si un Dog german. Se pare insa ca tot nu se simte in siguranta, din moment ce intentioneaza sa-si cumpere si un pui de tigru alb. (Simona Ecovoiu)

Pistol crede ca are voce si vrea sa cante cu Anna Lesko

De trei saptamani, Gina Pistol traieste o noua poveste de dragoste. Iubirea ei de-acum se numeste Sony, un tanar grec cam de aceeasi varsta cu vedeta Playboy. "Nu este persoana publica si ne cunoastem de patru ani, dar pana acum am fost doar simpli prieteni. Fiecare aveam pe altcineva". Gina recunoaste ca, deocamdata, nu are ganduri serioase cu grecul, dar o incanta relatia cu el. "Cea mai mare calitate pe care o are cred ca este simtul umorului." In ceea ce priveste genul de barbat care-o atrage pe Pistol, acesta trebuie sa fie puternic si sa semene cu Brad Pitt. Daca actorul american intruneste perfectiunea in frumusete, din punctul de vedere al Ginei, basarabeanca Anna Lesko intra in categoria "cea mai frumoasa femeie din Romania". "O provoc la un duel muzical. As vrea sa cantam impreuna. Am voce, dar pana acum nu am cantat decat pentru mine." (Roxana I. Ancuta)

Cornel Constantiniu, amanat pentru operatie

A trecut mai bine de o luna de cand mass-media a avut ideea sa se mobilizeze pentru a convinge opinia publica sa stranga suma de 12.000 de euro, in vederea ajutorarii lui Cornel Constantiniu. Dupa cum bine se stie, interpretul, bolnav de Parkinson, avea nevoie de acesti bani in vederea celei de-a doua operatii pe creier. In prezent, o parte din fonduri se afla in posesia lui, cealalta fiind trecuta intr-un cont. Problema este ca, daca inaintea demararii teledonului medicii spuneau ca artistul va fi operat de urgenta in momentul in care va avea banii, in prezent medicii il amana, inexplicabil, pe Cornel Constantiniu pentru luna iulie. (Horatiu Tudor)

Rockerii sunt suparati pe Phoenix

Spre nefericirea fanilor care se bucurau, acum o luna, la auzul vestii ca Phoenix va concerta la Sighisoara, recitalul veteranilor rockeri a fost anulat. Motivul tine de mecanismul economiei de piata, organizatorii sighisoreni refuzand sa plateasca trupei atat cat li s-a cerut. Cel putin asa sustin iubitorii de rock, suparati pe baietii de la Phoenix ca au anulat spectacolul. A doua veste proasta este ca nu s-a stabilit inca data la care va incepe festivalul din orasul medieval. Se pare ca el va fi amanat pentru 30 iulie-1 august, pentru a nu se suprapune cu perioada in care are loc Cerbul de Aur 2004. (Dana Ciobanu)

Picant

Artanu’ se trezeste in fiecare dimineata cu noaptea-n cap. A zis mai in gluma, mai in serios ca ar putea prezenta o emisiune matinala. (S.E.)

Horia Brenciu a plecat in vacanta. Nu s-a mai urcat in avion cu destinatia SUA, ca in alti ani, semn ca ori ii prieste iarba verde de acasa, ori americanii nu l-au mai invitat. (S.E.)

Baiatul ministrului Educatiei si Invatamantului, Matei, a venit cu mama la Bac. Sfaturile insistente ale acesteia l-au facut pe puisor sa exclame: "Mai bine stateai acasa!". (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden