x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 23 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 23 septembrie 2004

23 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  23 septembrie 2004

Gina Pop munceste si de ziua ei

Bistriteanca Gina Pop isi serbeaza saptamana asta ziua de nastere. Ca aproape orice artista trecuta de o anumita varsta, prefera sa nu dezvaluie cati ani implineste. Dar cert este ca va aniversa momentul prin munca si nu va organiza nici o petrecere in sanul familiei, cu traditionalul tort si sampanie. Impreuna cu trupa ei de instrumentisti va canta pe 23 septembrie, chiar de ziua ei, la un eveniment important din Bistrita, "Topul firmelor". Pe aceeasi scena vor mai concerta si vor avea ocazia sa-i spuna "La multi ani" colegii de breasla Andra si Aurelian Temisan. "Muzica este o parte importanta a vietii mele, deci sa mai adaug un trandafir in buchetul vietii si sa il sarbatoresc prin muzica nu poate decat sa ma bucure", declara Gina. Singurul cadou pe care si-l doreste solista este ca lumea sa-i cumpere albumul, sa-i asculte piesele si sa o aprecieze la adevarata ei valoare. (R.I.A)

Muzica electronica intr-o hala industriala

In perioada 14-16 octombrie va avea loc la Timisoara cea de-a saptea editie a Festivalului de Muzica Electronica Urbana TMBASE. Evenimentul se va desfasura intr-un complex de hale, unde organizatorii intentioneaza sa amenajeze doua scene, pentru DJ-ii si formatiile invitate sa cante live. La festival au fost chemati muzicieni din tara si din strainatate, pana in prezent fiind confirmate prezentele a doua capete de afis: Bad Company UK (D-Bridge) feat. Stamina MC si Jay Cunning feat. Xander & J-Me (in colaborare cu British Council). (R.I.A.)

Concertul Jackson de la Bucuresti apare pe DVD

Cel mai nou album al lui Michael Jackson va cuprinde peste 12 piese needitate vreodata si cateva "raritati". "The Ultimate Collection" va include in total 57 de melodii, pe patru discuri, si un DVD care contine concertul sustinut de Jackson la Bucuresti in 1992, difuzat initial de HBO. Concertul din septembrie 1992, din Capitala Romaniei, include cele mai bune piese interpretate de Michael pe scena amplasata pe stadionul Lia Manoliu: "Jam", "Will You Be There", "Black or White", "Man in The Mirror", "Beat It", "Human Nature", "Smooth Criminal" si un potpuriu "I Want You Back"-"The Love You Save", cantate candva de Jackson 5. (Dana Ciobanu)

Miki, unde-i Pepe?

Nu de putine ori, admiratorii isi surprind idolii prin intrebarile lor. Asa s-a intamplat si marti seara la sesiunea de autografe oferite de cativa artisti in Complexul Orhideea din Bucuresti. In timp ce-si punea semnatura pe hartiuta, Miki a fost intrebata de ce nu a venit cu Pepe, iar Haiducilor li s-a reprosat ca Etnic lipseste de la intalnire, desi apare alaturi de baieti in ultimul videoclip. Seria de intalniri cu fanii continua toata saptamana, in aceasta seara fiind asteptati Corina, Akcent, Anna Lesko, Pepe si Emanuel. Vali Barbulescu si Dax vor incheia sesiunea de azi cu o cantare, iar Loredana Groza va avea un recital de 30 de minute, cu taraful Agurida, la Carrefour. (Dana Ciobanu)

Picant

Mugur Mihaescu si-a impartit locul al patrulea, ocupat la "Cupa Romaniei - Elvila" la golf, cu tenismanul Dinu Pescariu. (D.C.)

Pe cand era eleva la "George Enescu", pedagogii obisnuiau sa-i spuna Danielei Györfi ca nu are pic de talent si ca nu va termina liceul niciodata. (D.C.)

Adrian Mutu a dezvaluit ca interpretul sau preferat este Eminem. Muzica rapper-ului il binedispune atunci cand se afla la volan. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden