x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 24 iunie 2004

MONDEN/Suete - 24 iunie 2004

24 Iun 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  24 iunie 2004

Miss Playboy se apuca de cantat

A devenit o moda ca orice fata frumoasa din Tara Romaneasca sa doreasca sa devina o vedeta a muzicii usoare. Chiar daca are sau nu talent, important este ca tanara speranta sa iti ia ochii. Asa este si cazul Oanei Ionita (foto), recent castigatoare a titlului de Miss Playboy Romania, care vrea sa isi faca un nume in show-biz. Este pregatita deja cu arme si bagaje sa devina un star: si-a facut o trupa intitulata Knock-out. Sansa ei consta in faptul ca nu canta singura, ci impreuna cu surorile Vlad, Mihaela si Cami. Combatantele vor filma, in curand, un videoclip la piesa cu acelasi nume al trupei, in regia lui Cristi Dumitru. Interesant este faptul ca Oana a renuntat la Facultatea de Turism in favoarea Institutului de Teatru. Sa speram ca nu va fi facuta knock-out! Regizorul declara ca va fi unul dintre cele mai senzationale videoclipuri de pe piata romaneasca si care va pune in valoare formele apetisante ale Oanei. (Horatiu Tudor)

Draga Olteanu Matei are de 4 X salariul Gianinei

Emisiunea matinala "Ora G" este bine infipta in grila TVR. Desi are o audienta care rareori sare de 0,6, Gianina Corondan ramane in continuare in ograda teverista. Pentru serviciile aduse, ea primeste un salariu care nu depaseste 20 de milioane pe luna. Destul de onorabil pentru cat de urmarita este emisiunea. Din pacate pentru TVR, nici aparitia pe sticla a Dragai Olteanu Matei n-a facut prea multi purici. Totusi, marea actrita are un onorariu pe masura. Mai exact, ea castiga intr-o saptamana cat Gianina intr-o luna. Asadar, Draga are un salariu de patru ori mai mare decat cel al "micutei" Corondan. (Catalina Iancu)

Anna Lesko a ramas fara elicopter din cauza pensionarilor

Senzuala basarabeanca Anna Lesko se pregateste pentru concertul din Bucuresti din 27 iunie, de la Teatrul de vara "Mihai Eminescu". In vederea acestui recital, care va beneficia de sonorizare si lumini aduse din Olanda, Lesko avea prevazut un scenariu fabulos. Cantareata trebuia sa coboare dintr-un elicopter, insa planurile i-au fost date peste cap de pensionarii din cartier. Deranjati de repetatele survolari ale aparatului de zbor, acestia au facut plangeri la comitetele de bloc, mergand pana intr-acolo incat unii dintre ei au afisat pancarte pe care era scris "Anna, nu tulbura linistea publica!". (Horatiu Tudor)

Blondy isi recompenseaza fanii cu haine

Cele doua Blondy, Andreea si Cristina, au mai dat gata un album, "Dulce si amar". Pe care-l vor lansa duminica, la ora 13:00, in Parcul Herastrau. Ele vor oferi unei admiratoare o sedinta foto si o tinuta "a la Blondy". (Catalina Iancu)

PICANT

CNA a interzis difuzarea videoclipului lui Fizz, "Am nevoie...", inainte de ora 22:00, din cauza versurilor obscene. (R.I.A.)

S-a dat startul plecarii vedetelor pe Litoral. Zilele acestea, Delia Matache isi face videoclipul pentru prima ei piesa reggae la mare. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden