x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 24 mai 2004

MONDEN/Suete - 24 mai 2004

24 Mai 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  24 mai 2004

Da pe dinafara: compune si canta live 100%

Fosta bombonica Giulia (foto) vrea sa faca un alt fel de muzica in Romania. I-au ajuns patru ani de playback cu Candy si a venit momentul sa cante live. „Nu mai vreau sa am aparitii publice cu doua-trei melodii, ci doar concerte mari, show-uri in adevaratul sens al cuvantului. Pentru asta, alaturi de mine pe scena vor intra opt dansatori - doua fete si sase baieti - si instrumentisti, iar eu voi canta live 100%", ne-a declarat Giulia. Pana la marile show-uri pe care le planuieste, tanara mai are de terminat inregistrarile in studio. Pe viitorul sau album sunt incluse piese compuse de Dan de la K1, de Marius Moga, dar si compozitii proprii, in stil pop-dance. „Sper ca saptamana viitoare sa am tot materialul gata, pentru ca perioada urmatoare e foarte incarcata. Am lansarea albumului, apoi Bacalaureatul, dupa care voi pleca intr-un turneu de promovare", ne-a mai spus Giulia. Si pentru ca tot veni vorba de scoala, fosta Candy zice ca invata singurica pentru Bac, fara sa ia meditatii in particular, desi a tras chiulul de la mai multe ore de curs. Mai departe e tentata sa urmeze Facultatea de Sociologie. (Dana Ciobanu)

Delia Matache a renuntat la sutien

La zilele orasului Deva, eveniment ce a avut loc in acest week-end, Delia Matache a urcat pe scena fara sutien. Desi ploua cu galeata, solista a dorit, cu tot dinadinsul, sa-si etaleze proaspetele silicoane, asa ca a imbracat doar un tricou mulat. Probabil ca in urmatorii cinci ani, renuntand la achizitionarea de sutiene, ea isi va amortiza costisitorul implant. Cum este tanara si sexy, Delia a fost rasfatata... Devei. Directorii de hoteluri s-au „batut" pe ea, toti sarind sa o gazduiasca. Numai cei din trupa Quartz nu prea au avut-o la suflet. Ei au fost obligati sa-si prelungeasca recitalul deoarece Delia n-a fost punctuala. Ca sa nu mai spunem ca intarzierea l-a iritat pe Amedeo, liderul Quartz, deoarece in timpul concertului, publicul scanda Delia. (Simona Ecovoiu, Cristina Ologeanu)

Sprancenele lui Naomi Campbell „coafate" de o romanca

Anastasia Soare, supranumita de Oprah „regina sprancenelor", isi trateaza cu toata seriozitatea clientela, chiar daca tariful pentru un simplu pensat este destul de piperat: aproximativ 50 de dolari. Printre starurile care-si lasa fara grija sprancenele la cheremul pensetei manuite de romanca Anastasia se numara Jennifer Lopez, Renee Zellwegger, Claudia Schiffer, Lucy Liu, Lara Flynn Boyle, Lisa Marie Presley sau Penelope Cruz. Cosmeticiana a inventat chiar un dispozitiv special, o matrita pentru sprancene perfecte, dedicata manechinului Naomi Campbell, care nu se poate deplasa saptamanal la salonul din Los Angeles. (Dana Ciobanu)

Zdob si Zdub, in topurile europene

Moldovenii s-au pus serios pe cucerit Europa. Dupa ce O-zone a izbutit sa aiba vanzari-record in Italia, Spania si Franta, confratii lor de peste Prut, Zdob si Zdub, si-au facut intrarea in World Music Chart Europe direct pe locul 14, cu albumul „450 de oi". Site-ul oficial al zdubilor mai informeaza ca, tot in aceasta luna, piesa Miorita a fost inclusa in topul postului moscovit Nashe Radio. In editiile rusa si ucraineana ale albumului „450 de oi", „Miorita" va inlocui melodia „Nunta extremala", care a facut furori in Romania. (Dana Ciobanu)

O trupa rock culturalizeaza o comuna

Baietii din formatia Iedera au inceput o adevarata campanie de... culturalizare in comuna Chitila, unde s-au nascut. Au preluat o pasune din administratia locala si au transformat-o intr-un adevarat stadion de fotbal, cu instalatie de iluminat. Dar nu s-au oprit aici. S-au ocupat si de Casa de Cultura din Chitila, pe care au modernizat-o. In afara de concursuri si expozitii de desen, Iedera l-a adus la Casa de Cultura si pe Marian Ralea cu trupa de teatru, iar pe 29 mai, pregatesc un concert cu Blondy. (Roxana I. Ancuta)

Picant

Malina Olinescu si Compact pleaca in SUA si Canada. Au prins acest contract datorita romanilor din diaspora, care i-au votat pe Internet. De altfel, ei se afla in topul primilor cinci artisti ravniti dincolo de Ocean. (R.I.A.)

Dana Mladin participa la toate tombolele si concursurile care se organizeaza. Strange capace, dopuri si fel de fel de ambalaje, in speranta ca poate va castiga si ea ceva. (R.I.A.)

Silvia Stefanescu este optimista. Daca piesa „Rain", pe care a compus-o pe un vas de croaziera, nu a castigat preselectia de la Eurovision, ea isi mai incearca norocul si la Cerbul de Aur. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden