x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 24 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 24 septembrie 2004

24 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  24 septembrie 2004

Oana a vrut sa joace in "Numai iubirea"

La castingul primei telenovele autohtone, "Numai iubirea", care va fi difuzata de postul Acasa, s-au ingramadit si multe interprete. De pilda, Oana, solista trupei K-pital, si-a dorit rolul principal: "Am vrut sa fiu femeia rea din film, rol pe care l-a obtinut insa Oana Zavoranu. Am dat o proba, dar nu am reusit sa fiu convingatoare. Nu-i nimic, poate data viitoare. Imi plac telenovelele, asadar ma voi uita si la "Numai iubirea"", spune ea. In alta ordine de idei, Oana e din nou indragostita: "E vorba de un tip mai mare decat mine cu sase ani. Nu lucreaza in show-biz si prefer sa-l tin departe de ochii presei." Ea le pregateste fanilor si o surpriza, pe langa noul videoclip. E vorba de o colaborare cu un solist, dar nicidecum cu un manelist, asa cum e acum la moda (vezi cazul Danielei Györfi cu Liviu - fost Guta): "Nu pot canta manele, desi vocea ma ajuta. Asta nu inseamna ca am ceva cu manelistii. Fiecare cu genul lui muzical", sustine blondina. (Simona Ecovoiu)

Dan Negru era sa fie linsat de un bugetar

Vedeta postului Antena 1, Dan Negru, era cat pe ce sa fie linsat de un bugetar, invitat la emisiunea "Ciao, Darwin!": "La filmarile editiei ce i-a reunit pe bugetari si privati au iesit scantei. Chiar si in pauze am intrat in gura unui tip care lucreaza la stat si primeste un salariu mic. Mi-a strigat ca am salariu baban, deci sunt impotriva lui. Se vede treaba ca omul nu avea simtul umorului. Ca sa scap de amenintarile lui a fost nevoie sa apelez la ajutorul unui bodyguard". (Simona Ecovoiu)

Tatu a combinat dieta cu bisturiul

In aceasta toamna, Mihaela Tatu si-a facut aparitia pe micul ecran intr-o forma fizica demna de invidiat. Gazda emisiunii "De 3Xfemeie" este acum mai supla cu aproximativ 20 de kilograme. Nu mai e un secret pentru nimeni ca Tatu a tinut un regim alimentar strict, sub supravegherea nutritionistului si ca a transpirat mult la sala de sport. Ca sa fie sigura ca elimina pernutele nedorite, Mihaela a apelat si la chirurgia plastica. "Ei, si ce? Si eu am facut liposuctie", a picat ca un trasnet dezvaluirea ei, in emisiunea de miercuri seara. (Mariana Vulpe)

Spitalul de Urgenta a primit cadou o… bomba

Atunci cand, in timpul unui spectacol, baietii de la Spitalul de Urgenta au primit cadou un butoi de 20 de litri, prima lor impresie a fost ca acesta ar putea contine o bomba. Speriati, Helciug&Co au chemat politia pentru a verifica recipientul. Nu mica le-a fost mirarea politistilor cand, in loc de bomba care ii pusese pe jar, au vazut ca butoiul era plin cu bere. Intr-o alta ordine de idei, trebuie amintit faptul ca Spitalul de Urgenta se pregateste sa plece in turneu in Rusia, la Moscova si Sankt-Petersburg, in perioada 30 septembrie-4 octombrie. (Adrian Vaduva)

Fratii Cernea pescuiesc impreuna

Jumatatea Cernea a formatiei Class, adica Vladut si Mihaela, au facut o adevarata pasiune din pescuit. Hobby-ul celor doi frati nu le pica foarte bine colegilor lor de trupa, Anca si Florin, care nu reusesc mai niciodata sa-i faca sa renunte la balta. "Vladut este pescarul formatiei. Eu m-am apucat de curand de pescuit. Cunoastem noi un loc foarte aproape de Bucuresti, care are niste pesti incredibili. Sunt foarte pasionata si nu ma deranjeaza sa ma trezesc la 5 dimineata", spune Mihaela. (Mariana Vulpe)

Picant

Cristi (Haiducii) are priza la femeile mai coapte. "Vin la mini, ca am di tati", l-a ademenit, dupa un concert, o admiratoare de 52 de ani. (D.C.)

Mitica Dragomir s-a suparat rau pe ziaristii care nu contenesc sa-l jigneasca. Drept urmare, pe unii i-a chemat la tribunal. (S.E.)

Mihai Dobrovolschi se lauda ca a calcat pedala de acceleratie a noului motor pana la 170 km/h. Ce noroc pe capul soferilor ca nu s-au intalnit cu el! (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden