x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 25 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 25 septembrie 2004

25 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  25 septembrie 2004

Banica se "afiseaza" goala pe pereti

In goana dupa tiltlul de "cea mai frumoasa blonda", cele doua Blondy par sa nu mai tina cont de prietenie. Nu de mult, Andreea Banica spunea raspicat ca "n-o sparge nici o blonda din show-biz-ul romanesc", incluzand-o printre nefericitele rivale si pe colega sa, Cristina Rus. Ca sa-si demonstreze ca e cea mai tare din parcare, Andreea si-a "tapetat" peretii apartamentului sau din Bucuresti cu postere in care apare in diverse ipostaze. Chiar si in costumul Evei. Acelasi tip de decoratiune interioara poate fi intalnit in locuinta vecinei sale, Cristina. Singura diferenta consta in faptul ca pe peretii garsonierei mai apare si chipul interpretei Anastacia. Explicatia este simpla: Cristinei i se pare ca seamana cu diva de peste Ocean si chiar ii face placere sa i se spuna asta. Dezastrul ia proportii cand fetele nu se decid in care dintre locuinte sa-i primeasca pe ziaristii dornici sa le intervieveze, pentru ca fiecare tine musai sa-i fie admirate posterele. (Dana Ciobanu)

Andreea Marin, asistenta de magician

Andreea Marin se tine de scamatorii. Gazda "Surprizelor" il va avea ca invitat asta-seara pe magicianul preferat al principelui Rainier de Monaco. Alaturi de Andreea Marin, Jorge Sanchez Blas va prezenta trei numere de magie, iesite din comun. "E vorba de ceva de-a dreptul senzational si chiar cred asta, pentru ca nici macar seful meu, Valeriu Lazarov, nu a reusit sa afle ce ne coace Jorge", ne-a declarat Andreea. La numai 24 de ani, Jorge Sanchez Blas are o cariera demna de invidiat. Este campion national la Magie in anii 1995 si 1996, castigator al titlului "Cea mai impresionanta tanara speranta" la Las Vegas in 2000, si titularul marelui premiu la Festivalul "Magia de Aur" de la Monte Carlo. Printre fanii declarati ai lui Jorge se afla familia principelui Rainier de Monaco, dar si membrii Curtii Regale din Spania. (Catalina Iancu)

Pe Raluca Moianu n-o mai incap hainele

Prezentatoarea emisiunii "Iarta-ma" a facut investitii majore in ultima vreme. Raluca Moianu, caci despre ea este vorba, a intrat in cel de-al doilea trimestru de sarcina. Fiindca hainele pe care le-a purtat pana acum nu prea-i mai vin, Ralu, cum o alinta prietenii, si-a schimbat toata garderoba. Ani la rand, Raluca si sotul ei, Mario, si-au facut calculele in asa fel incat copilul sa fie nascut in zodia Leului, ca si ei. Numai ca, nu-i pentru cine se pregateste. Iata ca "barza" i-a luat prin surprindere. Fericitii (viitori) parinti au aflat, de curand, ca vor avea o fetita. (Catalina Iancu)

Bodo isi doreste fete

Cunoscutul vocalist al trupei Proconsul a declarat ca, intr-adevar, isi doreste copii, dar deocamdata sotia lui, Ioana, nu este insarcinata. "Toate la vremea lor", a adaugat Bodo. Intrebat ce ar vrea sa aiba, el a spus ca ar vrea doua fete, dar ca, pana la urma, cel mai important lucru este ca viitorul bebelus sa fie sanatos. In legatura cu proiectele muzicale, Bodo a declarat ca pe 20 octombrie Proconsul va pleca intr-un turneu de promovare a ultimului album al formatiei. Trupa Proconsul va sustine concerte in 10 orase din tara, printre acestea numarandu-se Timisoara, Bucuresti, Cluj, Oradea. Prima piesa de pe disc care va beneficia de videoclip este "Te visez mereu". (Adrian Vaduva)

Picant

Anca, fosta componenta a trupei A.S.I.A., s-a intors din America pentru a modera o emisiune la TVR 2 dedicata muzicii dance. (C.M.)

Cu "Orient Expres", Ioana Moldovan a impuscat doi iepuri: s-a ales cu un rol mare si a avut timp sa descopere Parisul pe indelete. (D.C.)

Vlase si colegii lui din trupa ZOB au facut un pact: sa nu-si mai exprime public parerea despre industria muzicala romaneasca. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden