x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 27 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 27 septembrie 2004

27 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  27 septembrie 2004

Mirii in caleasca, nasii in Rolls Royce

Dupa ce, in urma cu o saptamana, au semnat certificatul de casatorie in fata ofiterului Starii Civile, DJ-ul Vali Barbulescu si iubita lui, Irene Pirvu, si-au unit destinele si la biserica. Evenimentul a avut loc sambata dupa-amiaza la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti, sub atenta supraveghere a nasilor Giovani si Estella Becali. Ceremonia a fost pregatita pana in cele mai mici detalii: domnisoare de onoare, covor rosu, sute de crini albi si trandafiri rosii, porumbei albi si caleasca pentru miri. Costumul lui Vali Ionut si rochia Corneliei Irene au fost cumparate din Franta, iar verighetele la comanda ale celor doi poarta o marca celebra, Piaget. Dupa slujba, mirii au plecat intr-o caleasca, fiind urmati de catre nasi, in Rolls Royce, spre Hotelul Intercontinental, unde a avut loc petrecerea. (Dana Ciobanu)

Basescu si-a asteptat ginerele doua ore

Aniversarea unui an de la deschiderea complexului Orhideea a fost prilej de petrecere in aer liber, cu muzica (Sistem, Pepe, Miki, Cream, Simplu, Proconsul) si premii. Contrar obiceiului de a nu onora cu prezenta astfel de evenimente mai mult de cateva minute, primarul general, Traian Basescu, a stat la chef mai bine de doua ore. Unul dintre motive a fost scurtul discurs pe care a fost invitat sa-l tina, altul... intalnirea cu ginerele sau, Bodo de la Proconsul. Concertul aniversar pare ca a fost unul "impiedicat". Cream a gresit pasul si a cazut pe scena, iar Claudia, una dintre dansatoarele lui Miki, a cazut cand a coborat din taxi si a dansat cu genunchiul plin de sange. (Dana Ciobanu)

Alexandra Mutu castiga 1.500 de euro pe zi

Alexandra Mutu tocmai a terminat, in Italia, lucrul la un serial de televiziune, asemanator lui "Vivere", care se numeste "Don Gnocchi" si va avea patru episoade. Pentru rolul principal din acest serial, in care este o tanara de origine austriaca, Alexandra este platita cu aproximativ 1.500 de euro pe zi. Daca sunteti curiosi sa aflati ce mai spune Alexandra Mutu, cititi intreaga poveste in noul numar al revistei Story. (Cristiana Mitroi)

Mitica Dragomir a vrut sa se faca sofer pe combina

Postul B1 TV se imbogateste cu noi emisiuni de divertisment. De pilda, Dan Tudor va prezenta "Masina de vise", prilej de a afla cam la ce meserii visau in copilarie VIP-urile noastre. Stiati ca Mitica Dragomir era ferm convins ca va ajunge sofer pe combina? Si chiar il veti vedea in aceasta postura, intr-una din primele editii ale noii productii. La petrecerea organizata de B1 TV, la Mamaia, au lipsit, culmea!, adevaratele vedete ale postului. Adica Monica Barladeanu si Radu Moraru. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Andi Moisescu si-a asteptat mireasa, Olivia Steer, mai bine de 20 de minute. Cristian Tabara, cel care a condus-o la altar, intarziase la ceremonie. (D.C.)

Pentru a nu pierde rolul secundar din "Orient Expres", Maia Morgenstern a fost nevoita sa invete sa calareasca in mai putin de o luna. (D.C.)

Silvia Launeanu, violonista D’la Vegas, mai are inca un canin de lapte. Este dintele de care are cea mai mare grija. (C.M.)
×
Subiecte în articol: antimonden