x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 29 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 29 septembrie 2004

29 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  29 septembrie 2004

Radu Almasan vrea un gramofon

La "Festivalul Toamnei" de la Sinaia, Bosquito a adunat peste 20.000 de spectatori. Fara nici o exagerare, presatia lui Radu Almasan (foto), solistul trupei, a fost remarcabila, dovedindu-le si celor mai pretentiosi iubitori de muzica faptul ca merita toate aplauzele. De altfel, cu modestie, inaintea concertului, Radu spunea ca se simte tare obosit si ca si-a stresat vecinii de hotel cu vocalizele sale interminabile. Totusi, primirea de care a avut parte la Sinaia l-a bucurat atat de mult pe solist, incat, la un moment dat, nu s-a putut abtine si l-a sarutat cu foc pe obraz pe chitaristul formatiei, Victor Solomon. Bosquito a reusit sa faca o atmosfera pe care orice artist si-ar dori-o la spectacole. Ca sa nu mai spunem ca Jon Bon Jovi ar fi fost tare mandru de interpretarea pe care a dat-o Almasan celebrului hit "Always". "N-am mai fost la Sinaia de aproape un an, dar m-am simtit extraordinar aici. Chiar daca n-am avut prea mult timp la dispozitie, am apucat sa-mi arunc ochii pe o taraba de antichitati, unde am vazut un gramofon pe care intentionez sa mi-l cumpar cu prima ocazie." (Roxana I. Ancuta)

Cornel Constantiniu va fi operat la Viena

Cu chiu, cu vai, solistul Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, a reusit sa stranga banii necesari operatiei. El va pleca maine spre Viena cu trenul, in gara fiind asteptat de fratele sau geaman, Mircea. Celebrul interpret a primit din partea Guvernului suma de 30.000 de euro. S-au mai strans, in urma Teledonului, inca 12.000 de euro, bani ce ii sunt necesari spitalizarii. Sotia lui va merge si ea la Viena, pentru a-i fi aproape. (Horatiu Tudor)

Intalnire intre juniorii Firea si Muresan

Fiul Gabrielei Vranceanu Firea, Tudor, elev in clasa a III-a, a facut deja o "cucerire". Este vorba despre Gloria, fetita cea mica a designerului Rita Muresan. Piticii s-au vazut prima data acum cateva luni, pe platoul emisiunii "Sot si sotie", iar sarbatorirea zilei de nastere a Gloriei a fost un bun prilej de revedere. Juniorul Firea a dat curs invitatiei sosite pe telefonul mobil al mamei sale: "Sunt Gloria Muresan si, pe 28 septembrie, implinesc cinci ani. Tudor, te invit la ziua mea. Confirma participarea prin SMS mamei". Alegerea unui cadou potrivit a dat bataie de cap vedetei Antenei 1, care s-a oprit, in cele din urma, la un costumas sport, pentru gradinita, din reiat albastru cu catarame. (Dana Ciobanu)

Hara pe "Casa Scanteii"

Ieri, baietii de la Hara au filmat un videoclip la piesa "Nostalgie (vara mea)" pe Casa Scanteii. De altfel, melodia a fost premiata anul acesta in cadrul Festivalului de la Mamaia. Ideea centrala a clipului este trecerea anotimpurilor, dar in tot acest timp membrii formatiei raman neschimbati, isi pastreaza aceeasi prospetime sufleteasca specifica anotimpului cald. Intr-un alt cadru apare o domnisoara, care dupa ce trece prin primavara, vara, iarna si toamna nu sufera nici o schimbare. Doar obiectele din decor vor fi inlocuite. Regizorul videoclipului este Cristi Dumitru. (Adrian Vaduva)

Picant

Catalin Maruta (TVR 2) se amuza pe seama noului decor al emisiunii sale, care aduce foarte mult cu cel de la "De 3X femeie". (S.E.)

Minodora va primi vineri, la ora 13:00, la Magazinul Diverta din Mall, un Triplu Disc de Platina. Va acorda si autografe fanilor. (S.E.)

Cornel de la Stigma a renuntat, dupa 10 ani, la cizmele gen "ciocate". Mai nou, a trecut la adidasi, pe care ii cumpara din Ungaria. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden