x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 3 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 3 septembrie 2004

03 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  3 septembrie 2004

Alina a invatat spaniola din telenovele

Alina Ciorogariu (foto), studenta in anul I a Facultatii de Informatica Economica, a fost desemnata anul trecut, in Venezuela, Miss Tourism World. A obtinut tot atunci si Premiul Presei, nu inainte de a demonstra ca stie sa vorbeasca in spaniola: "Am urmarit multe telenovele, asa ca nu mi-a fost greu", spune ea. Dupa aceasta isprava, Alina a inceput periplul prin intreaga lume, in calitate de ambasadoare a Romaniei si a Miss Tourism World Organization. Prima escala a facut-o la Londra, unde timp de o luna a luat lectii de limba engleza si a participat la nenumarate casting-uri. Apoi a fost invitata in Thailanda, ca membru al juriului finalei nationale a concursului Miss Tourism World, gazduit de exoticele insule Pattaya si Phukett. Maine, la Casino Sinaia, de la ora 18:30, va avea loc cea de-a doua editie a finalei nationale Miss Tourism World 2004. Evenimentul este inclus in programul Festivalului "Valea Prahovei", al carui producator este "Platinum Agency". (Simona Ecovoiu)

Madalina Manole si-a luat chitara de 1.500 de euro

Ultimele stiri, in ceea ce o priveste pe Madalina Manole, scot in evidenta faptul ca maiastra trubadura o duce foarte bine si fara sprijinul ex-sotului ei, Serban Georgescu. Aceasta afirmatie are o baza foarte solida, daca tinem cont de faptul ca Madalina dispune de suficienti bani ca sa-si poarte singura de grija. De curand, rasfatata fata si-a achizitionat o chitara profesionista din Germania, in schimbul sumei de 1.500 de euro. Sa mai spunem ca in curand isi va schimba masina, urmand a-si cumpara un nou Opel. (Horatiu Tudor)

Sexxy in barca lui Jean Constantin

Dupa o viata de munca, maestrul Jean Constantin isi permite sa stea cu burta la soare in propria-i barca cu motor. Pe ambarcatiunea botezata "Calyopi", Ismail se bucura de soare impreuna cu prietenii sai. Navigatorul Jean Constantin i-a invitat la o plimbare, pe apele linistite ale Marii Negre, pe cele doua "nelinistite" fete de la Sexxy, Giulia si Claudia, pe temperamentala Mirabela Dauer si pe melancolicul Jean Paler. Aceste clipe de relas au fost ca un aperitiv, deoarece pranzul, bogat in condimente, Jean Constantin il ia alaturi de vechea sa amica, blonda Oltita Chirila. (Horatiu Tudor)

Rona, adulata de francezi

Rona Hartner continua sa-i uimeasca pe parizieni. In perioada 2-4 septembrie, ea concerteaza la "Th...atre des bouffes du nord", alaturi de trupa sa de instrumentisti. Pentru acest spectacol a cooptat in formatie doi percutionisti - un irakian si un iranian. Concertul promoveaza muzica din cel mai recent film al ei, "Exil", in regia lui Tony Gatlif, productie care a fost prezentata in avanpremiera la festivalul de la Cannes. Incepand cu aceasta toamna, "Exil" va aparea pe marile ecrane din Franta. (R.I.A.)

T-Rio canta pentru sportivele noastre

Succesul pe care l-a inregistrat echipa noastra feminina de gimnastica la Atena a facut inconjurul lumii. Urmarind Olimpiada, surorile din trupa T-Rio au fost mai mult decat impresionate de evolutia sportivelor romance. Este posibil ca braziliencele sa vina in Romania pentru turneul de promovare a albumului lor de debut, "CHOOPETA". Thaïsa, Thaïna si Thayana isi doresc ca gimnastele sa participe la concertul pe care-l vor sustine aici: "Am putea avea un concert numai pentru ele, pentru a le arata cat de mult ne-au placut. Acum cred ca au si ele nevoie de distractie". (Roxana I. Ancuta)

Picant

Flavius (Hara) a filmat mai multe variante ale noului videoclip "Vara mea", dar nici una dintre ele nu l-a multumit. (S.E.)

Ieri, actrita Tania Popa a fost transformata in mumie, in timpul unei sedinte de cosmetica ce a avut loc la Marriott. (S.E.)

Pepino de la Parlament tocmai a implinit 40 de ani. Colegii de trupa i-au facut cadou un pistol cu aer comprimat. Pepino si-a dorit de mult o astfel de arma. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden