x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 30 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 30 septembrie 2004

30 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  30 septembrie 2004

Blonda care colectioneaza titluri de Miss

Dupa participarea la concursul Miss Litoral din aceasta vara, Carmen Bajenaru (21 de ani - foto) se poate mandri cu faptul c-a intrat in lumea buna. Apetisanta blonda a nimerit intamplator in modeling, mai mult la dorinta prietenelor care au tot batut-o la cap sa se inscrie la preselectie. Dupa aceasta experienta, s-a ales si cu o porecla pe masura: toata lumea ii spune "Miss", fiindca nu rateaza nici un concurs de gen. Carmen este studenta la ASE la Relatii Internationale, iubeste muzica si animalele si isi doreste sa devina actrita. Partenerul de film preferat? "Robert de Niro sau, daca acesta este prea ocupat, macar... Brad Pitt!", ne-a declarat tanara care, printre altele, se pregateste sa debuteze in cinematografie, participand la toate castingurile care se ivesc. (Catalina Iancu)

Tandarica, tobosar pe ritmuri aromane

Ovidiu Lipan Tandarica revine pe piata muzicala cu un nou material discografic, realizat in colaborare cu Stelu Enache, un interpret aroman. La patru ani de la "Visul tobosarului", Tandarica se pregateste sa puna din nou publicul pe jar cu un album in care influentele muzicii rock si cele aromane sunt la ele acasa. Lansarea oficiala a materialului, caruia nu i-a fost dat, deocamdata, un nume va avea loc la 18 octombrie, iar videoclipul primului single, "Natalis", este deja difuzat de televiziunile muzicale. (Dana Ciobanu)

Vlad Enachescu a gasit un nume pentru fetita lui

Vedeta postului TVR Vlad Enachescu, s-a gandit deja la un nume pentru fetita lui, care se va naste in luna decembrie: "Se va numi Nastasia, exact ca bunica mea. Cum de fel sunt superstitios, inca nu i-am cumparat bebelusului hainute si nici camera nu i-am amenajat-o. Asta nu inseamna ca nu colind magazinele pentru nou-nascuti", spune viitorul tatic. Despre nunta cu iubita lui inca nu a adus vorba, semn ca nu aceasta e prioritatea lui numarul unu. (Simona Ecovoiu)

Betty seamana cu sotia lui Dracula

Inaintea unui concert de la Brasov, Betty si dansatoarele trupei s-au repezit sa viziteze castelul lui Dracula. De fapt, acest castel era o tinta de mult vizata de Betty, dar nu se ivise momentul inca. Fetele s-au plimbat prin incaperile mari, cu mobila veche, si recunosc faptul ca teama le-a cam dat tarcoale, desi mai erau si alte persoane prin preajma. "Pe cand era in promovare piesa Blestem, iar eu apaream numai in rochia aceea imensa si neagra, cativa fani mi-au spus ca seman cu… sotia lui Dracula. Asa ca am venit sa vizitez si eu casa… sotului meu. E cutremurator de fascinanta. Peretii aproape ca vorbeau. Aceasta incursiune a generat o senzatie de nedescris pentru noi", a declarat solista. (R.I.A.)

Picant

Emanuel, fostul component al trupei Stigma, si-a luat masina, nu pentru ca ar fi avut neaparat nevoie, ci pentru ca este pasionat de soferie. Primul autoturism din viata lui este un Volkswagen Polo rosu, pentru care interpretul a scos bani frumosi din buzunar. Calm din fire, chiar si la volan, blondul spune ca nu se va grabi la concerte, sa nu faca accident. (D.C.)

Celebrul actor Gheorghe Dinica a plecat ieri in Israel, intr-un turneu de cinci zile, pe care il va efectua alaturi de colegii lui de la Teatrul National. Reputati actori vor sustine reprezentatii cu piesele de succes "Take, Ianke si Cadir" si "Ultima ora" in cele mai importante orase din Tara Sfanta. (H.T.)
×
Subiecte în articol: antimonden