x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 4 august 2004

MONDEN/Suete - 4 august 2004

04 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  4 august 2004

Andreea Marin si surprizele din Irak

Andreea Marin isi pastreaza surprizele pentru telespectatori. Printre calatoriile de afaceri si vacantele exotice, vedeta TVR trece granita si in interes de serviciu. Astfel, la sfarsitul lunii trecute, senzuala prezentatoare a plecat in Irak! Ce a facut acolo, cu cine s-a intalnit, ce-a vorbit ramane de vazut in prima editie din acest sezon a emisiunii pe care-o gazduieste. Caci, la fel ca si-n viata personala, Andreea nu dezvaluie nimic nici s-o pici cu ceara. Aproape totul pentru ea constituie "o surpriza". La plecarea in Irak, Andreea ne-a spus ca nu vrea sa faca nici un fel de comentariu, lasand faptele sa vorbeasca in locul ei. Zilele trecute s-a intors in tara, dar n-a avut timp de respiro, deoarece a trebuit sa plece la Madrid, la intalnirea cu Valeriu Lazarov, boss-ul firmei Prime Time. De cand a venit din Spania lucreaza din zori si pana-n seara pentru noul sezon al "Surprizelor", care va debuta saptamana viitoare, mai precis sambata, 11 septembrie. Cu aceasta ocazie vom afla in ce a constat misterioasa ei misiune din Irak. (Catalina Iancu)

Paula Seling s-a scufundat in Croatia

Paula Seling a intrat in vacanta. Dupa turneele si spectacolele pe care le-a sustinut in tara si in strainatate, cantareata "si-a luat liber". De doua zile ea se afla pe tarmurile Croatiei, la scufundari. Nu e insotita de prieten, asa cum ne-am fi asteptat, ci de fratele ei si o echipa de specialisti in ale scufundarilor. In alta ordine de idei, baimareanca a inregistrat o piesa hip-hop, cu Raku de la Zale. (Roxana I. Ancuta)

Gyorfi, dupa cumparaturi la Budapesta

O data cu venirea unui nou anotimp, artistii autohtoni incep sa schimbe cate ceva la ei: vestimentatia, parul, stilul muzical sau chiar partenerul de viata. Nici Daniela Gyorfi nu se dezice de la acest obicei, numai ca, deocamdata, transformarile au loc numai in dulapul ei cu haine. Cu toate ca vestimentatia de scena ii este asigurata de creatoarea Laura Olteanu, solista prefera ca, de multe ori, sa-si cumpere singura lucruri. Pentru ca tocmai am intrat, cel putin oficial, in alt anotimp, Daniela se agita sa-si achizitioneze hainele potrivite. "In curand voi ajunge si in Budapesta, pentru a-mi cumpara ceva mai special. Imi place sa ma innoiesc si sa schimb ceva cu privire la aspectul meu." (Roxana I. Ancuta)

Radu Almasan a speriat un primar

Solistul trupei Bosquito a fost pagubit, zilele trecute, chiar in timp ce sustinea un concert la Pub 18 din Regie. Pentru ca a fost foarte activ pe scena, Radu s-a incalzit si a inceput sa mai dea jos din haine. Si-a aruncat sacoul pe scena, care, in cateva secunde, "a facut picioare". Almasan a ramas mai mult decat surprins remarcand ce viteza au avut "admiratorii" sai. Evident, nu si-a mai recuperat haina, dar mai rau i-a parut dupa bonus-ul de care au avut parte hotii. Radu isi pusese in buzunar telefonul mobil. Norocul lui ca salvase toate numerele de telefon din agenda pe calculator. In rest, vocalistul de la Bosquito incearca sa-si revina dupa zilele pline pe care le-a trait la Slanic Prahova, unde a fost sa filmeze pentru o emisiune. Acolo a muncit, a muls vaca, a mers cu caruta, a cosit iarba si s-a tinut de sotii. "M-am dus in fata Primariei si am inceput sa strig la portavoce: "Sa iasa primarul Costea, cu mainile sus!". Gluma s-a transformat in ceva serios, pentru ca primarul chiar a iesit. Ce m-am mai distrat!!!". Pentru Almasan, "copil de asfalt", viata traita la tara, chiar si pentru cateva zile, a fost o noutate. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Gabriel Cotabita zice ca nu face cumparaturi si nu imprumuta bani lunea. In caz contrar are o saptamana paguboasa. (S.E.)

Se zvoneste ca Horia Brenciu ar fi trebuit sa lucreze pentru PRO TV. Numai ca emisiunea i-a fost data lui Florin Calinescu. (S.E.)

Liana Stanciu (B1 TV) are un fix: in timpul emisiunii isi analizeaza unghiile. Psihologii spun ca e semn de narcisism sau de timiditate. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden