x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 4 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 4 octombrie 2004

04 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  4 octombrie 2004

S-a fotografiat cu Madonna

Pentru prima oara in viata ei, Dana Nalbaru si-a petrecut concediul la Londra. A ajuns in tara lui Shakespeare datorita iubitului ei, Calin Goia, care a fost mai mult decat nerabdator sa-si cunoasca nepotelul. Micutul Joseph Calin Steward are o luna si este fiul Monicai, sora mai mare a solistului de la Voltaj. In cele opt zile, cat au stat pe meleag strain, Dana si Calin nu au facut altceva decat sa se plimbe si sa viziteze cele mai frumoase locuri din capitala engleza. Au ajuns si la Muzeul Statuilor de Ceara, unde Calin nu a pierdut ocazia de a se fotografia cu preferata lui, Julia Roberts, cu Morgan Freeman si cu Nicolas Cage. Dana s-a pozat si ea langa Madonna si Tom Jones. Inainte de plecare, cei doi au dat o fuga si pana in Suedia si Danemarca, unde au stat trei zile. (Roxana I. Ancuta)

Matilda Cojocarita a facut autostopul

Matilda-Pascal Cojocarita si Stefan Cigu s-au casatorit religios, de curand, pentru a putea cununa, la randul lor, o pereche de tineri. Dupa terminarea cununiei celor doi tineri (evenimentul a avut loc la Negresti - Vaslui, localitatea natala a Matildei) nasii au ramas sa mai schimbe cateva vorbe cu preotii din biserica, in timp ce restul nuntasilor plecasera deja spre sala de petrecere. Dar, cand s-au hotarat sa-i urmeze si ei pe ceilalti invitati, Matilda si Stefan au constatat ca nu au cu ce pleca. Asa ca au facut autostopul si au oprit prima masina care le-a iesit in cale. (Roxana I. Ancuta)

Trupa destramata inainte de lansare

O premiera in istoria show-biz-ului: o formatie se desfiinteaza inainte de a se lansa. Alternosfera s-a destramat inainte de a ajunge in Romania. De ce? Nimeni nu stie inca. Asteptati sa intre pe piata, cu un videoclip anuntat pe posturile de televiziune pentru single-ul "Wamintirile", basarabenii urmau sa-si faca debutul in aceasta toamna in Tara Muma. Oficialii casei de discuri ERA Business, licentiata exclusiv EMI Music in Romania, si managerul formatiei se aflau zilele trecute la Bucuresti, cand un telefon de la Chisinau a dat peste cap toate planurile existente. Mark, solistul trupei a anuntat ca Alternosfera nu mai exista, fara sa dea vreo explicatie. Pana in momentul de fata, nici un membru al grupului nu a putut fi contactat. (Catalina Iancu)

Bodo si-a adus sotia la o pastrama

Voua a lansat, sambata, cartea "Tara lu’ Papura Voda". Evenimentul, departe de a fi o lansare de carte rigida si pretentioasa, a fost organizat in mijlocul unei paduri, undeva in apropierea Manastirii Cernica. Mirosul de pastrama si carnaciori la gratar a atras musafiri nepoftiti. Este vorba despre cainii care i-au implorat tot timpul din priviri, pe invitati, sa-i cinsteasca. Sufletisti, petrecaretii si-au impartit portiile cu prietenii lor patrupezi. Pe langa membrii grupului umoristic, la "Tara lu’ Papura Voda" au mai venit Iuliana Marciuc, Ioana Basescu si Bodo, Iurie Darie si Anca Pandrea si, pentru scurt timp, Robert Turcescu. (Roxana I. Ancuta)

Picant

Diana Munteanu spune ca nu mai are emotii in fata camerelor de luat vederi decat atunci cand intervieveaza artisti straini. Vedetele autohtone nu mai au nici un fel de secrete pentru cunoscuta prezentatoare de la MTV. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden