x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 5 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 5 octombrie 2004

05 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  5 octombrie 2004

Negru le-a dat politistilor bulgari 250 de dolari

Vedeta postului Antena 1 Dan Negru este un stelist infocat. Cum prietenii ii cunosc slabiciunea fata de echipa din Ghencea, saptamana trecuta, ei i-au pregatit o mare surpriza, mai precis i-au daruit o invitatie la meciul TSK Sofia - Steaua, ce s-a desfasurat in Bulgaria. S-a urcat in masina si, impreuna cu amicii lui, a pornit la drum. Numai ca, pana la stadionul cu pricina, Dan Negru a fost oprit de patru ori de catre politistii bulgari, care i-au gasit nod in papura: "M-au amendat pentru te miri ce. Ba ca am depasit viteza legala, ba ca nu le placea figura mea. Am scos din buzunar, in total, cam 250 de dolari". Desi a revenit din aceasta tara cu un gust amar, prezentatorul emisiunii "Ciao, Darwin!" spune ca va continua sa-i insoteasca pe fotbalistii stelisti, indiferent in ce tara vor mai juca. Cum trece granita, Dan face numai boroboate. La Paris a fost amendat, in urma cu doi ani, deoarece a parcat masina intr-un loc interzis, iar in Ungaria, culmea!, pentru acelasi motiv. Si tot nu se invata minte. Nu-i nimic, are balta peste! (Simona Ecovoiu)

Gabriel Dorobantu scoate o carte

Cantaretul Gabriel Dorobantu a pastrat cu sfintenie miile de scrisori primite de la admiratoare. Mai nou, scriitorul Eugen Rotaru s-a gandit ca n-ar fi rau ca depesele cele mai interesante si mai amuzante sa fie publicate intr-o carte, ce va vedea lumina tiparului in maximum doua saptamani. Volumul se intituleaza "La sueta cu Gabriel Dorobantu" si este asteptat cu nerabdare de fanii interpretului. In alta ordine de idei, pe Gabriel Dorobantu il puteti vedea in spectacolul Teatrului "Constantin Tanase" "Doi baieti cu sticleti", alaturi de Nae Lazarescu si Vasile Muraru. (Simona Ecovoiu) Jean Paler si-a adus din Germania un acvariu de 2 metri Isi mai cumpara vedetele acvarii, dar unul ca al lui Jean Paler nu are nimeni: "Am scos usa din balamale, ca sa-l pot baga in casa. Are aproape 2 metri, e adus din Germania, si imi trebuie vreo ora sa-l umplu cu apa, capacitatea sa fiind de 560 de litri. Vreau sa-mi cumpar si vreo 300 de pesti". Mai in gluma, mai in serios, el considera ca mai inteligent ar fi sa doarma imbracat in scafandru, pentru a nu risca sa moara inecat, in cazul in care se va sparge. (Simona Ecovoiu) Epidemie printre vedete Nici n-a venit bine toamna, ca solistii au cazut la pat, loviti de gripa. Emanuel si-a amanat lansarea noului CD, dupa ce si-a invitat toti prietenii in Twice. Cantaretul a fost nevoit sa anunte neplacuta veste chiar in ziua cu pricina, caci a sperat pana in ultimul moment ca se va simti mai bine. Zilele trecute, Paula Seling nici nu a putut deschide gura. Si asta tot din cauza unei raceli puternice. Asa se face ca interpreta si-a lasat mama pe post de mesagerie vocala. Si Pepe a racit zdravan, insa il trateaza iubita lui, Oana Zavoranu. Nici Tudor Chirila n-a scapat de virusii care bantuie printre VIP-uri. Vocalistul de la Vama Veche umbla, zilele trecute, infofolit intr-un pulover de lana. (Catalina Iancu) Cargo, nominalizata la MTV Music Awards Dupa aproape un an de la lansarea hitului "Daca ploaia s-ar opri", trupa Cargo a fost nominalizata la MTV Europe Music Awards. Prestigiosul eveniment va avea loc la 18 noiembrie, la Roma. Dupa ce au castigat premiul MTV pentru cea mai buna formatie rock, cei cinci timisoreni s-au instalau confortabil in topuri. (C.I.)

Picant

Nicoleta Luciu a refuzat rolul unei prostituate. A dat cu piciorul la 3.000 de euro, pentru ca urma sa fie violata, conform scenariului. (S.E.)

Daniela Gyorfi zice ca are orgasm cand vede o masina decapotabila. Ce se intampla atunci cand are langa ea un armasar, si nu doar cai putere? (A.V.)

Adrian De Vitto, fost Copil, fost Minune, si-a angajat PR. Pentru ziaristi, manelistul tace precum Mutu. In locul sau vorbeste PR-ul. (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden