x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 6 iulie 2004

MONDEN/Suete - 6 iulie 2004

06 Iul 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  6 iulie 2004

Delia si-a scrantit piciorul la fotbal

Cand iti este lumea mai draga, atunci se prabuseste cerul pe tine. De acest adevar s-a convins si frumoasa Delia Matache, care a incercat sa isi dovedeasca ca poate nu doar sa cante, ci si sa dea cu piciorul in minge. La o partida de fotbal, blonda a oprit cu latul talpii mingea, insa a alunecat si a cazut. O data ce a fost consemnat finalul aventurii fotbalistice, Delia a fost transportata la spital unde, in urma radiografiei, i s-a comunicat ca a suferit o entorsa la glezna dreapta. Revenind la lucrurile profesionale, sa precizam ca Delia, acuzata in repetate randuri de neseriozitate in ceea ce priveste onorarea contractelor, a semnat un contract cu managerul Radu Groza, care se va ocupa de interesele ei. O vor astepta zile fripte pe cantareata, deoarece Groza este de o severitate nemteasca si nu o va mai lasa sa traga chiulul. (Horatiu Tudor)

Masina lui Catalin Soloc, sparta de hoti

Acum doua saptamani, familia Soloc a avut un soc. Baiatul si nora lui Paul Soloc, fostul prezentator al "Telejurnalului" si actualul redactor-sef al Departamentului Social-Economic din TVR, au avut senzatia ca sunt protagonistii serialului "Zona Crepusculara". Si-au parcat Opel-ul chiar in fata sediului Politiei Capitalei, care este pazit de jandarmi. A doua zi dimineata au descoperit ca din masina lipseau o geanta cu scule, pompa de umflat rotile si cheita de la rezervorul de benzina. Lui Catalin nu-i venea a crede ca cineva i-a spart masina sub nasul jandarmilor si fara sa lase vreo urma. Si asta nu e tot. La nici o saptamana, familia Soloc s-a trezit fara oglinda retrovizoare, tot in fata Politiei. Ori jandarmii dorm in post, ori hotii sunt atat de meseriasi, incat au reusit sa le insele vigilenta. Greu de crezut! (Dana Andronie)

Robert Turcescu canta la petreceri

La ziua de nastere a lui Cozmin Gusa, Robert Turcescu a lasat deoparte sobrietatea de la Realitatea TV si a insfacat microfonul pentru a-si demonstra calitatile vocale. Repertoriul abordat a fost unul din Oltenia, melodia de rezistenta fiind "Ma dusei sa trec la Olt". Ca sa fie pe aceeasi lungime de unda, Edi Petrosel a cantat si el piese tot din zona Olteniei. Iar Teo Peter s-a intretinut cu Anca Boagiu: ii pupa obrajii cu o repeziciune uimitoare pentru varsta lui. (Horatiu Tudor)

Dorobantu, tratat ca un rege in Kuweit

Interpretul Gabriel Dorobantu s-a intors recent din Kuweit. El a sustinut doua spectacole, alaturi de Mirabela Dauer si Gheorghe Turda, iar ca rasplata a primit, din partea ambasadorului Romaniei, un parfum de firma. Solistul a tinut sa ne povesteasca ca in acest turneu a fost tratat ca un rege, fiind cazat la hotelul de cinci stele Grand Ghani si plimbat cu un Mercedes. De acest regim special nu se bucura insa si in Romania unde, de trei ani, refuza sa mai cante pe Litoral, pe motiv ca nu-si gaseste locul pe afisul nici unui spectacol plin de manelisti. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Andreea Balan a recunoscut ca e indragostita de un anume Teo. De maritis si de copii nu vrea sa auda pana la varsta de 30 de ani. (S.E.)

Irina Margareta Nistor a tradus, pe vremea lui Ceausescu, 4.000 de filme. Regreta ca din banii castigati nu a reusit sa-si faca acasa un cinematograf. (S.E.)

Anna Lesko a fost sfatuita de Sabin Balasa sa nu dea la facultatea de belle arte, ci sa continue sa picteze dupa cum simte ea. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden