x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 6 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 6 octombrie 2004

06 Oct 2004   •   00:00

Baietii de la Ca$$a Loco se tin de glume cu ziaristii

Se pare ca membrii formatiei Ca$$a Loco se pricep mai bine la bufonerii decat la cantat. O dovada a celor afirmate mai sus este faptul ca ieri acestia au emis presei un e-mail prin care se aducea la cunostinta ca trupetii Ca$$a Loco si-au deschis in Bucuresti un club dedicat... lesbienelor. Pentru a fi siguri ca ziaristii vor inghiti galusca, comunicatul a fost insotit de cateva fotografii, in care apar doi cantareti din Ca$$a, deghizati in "doamne". Nu a lipsit nici declaratia "patronilor": "Fetele iubitoare de fete sunt cliente fidele, mai ales ca pana acum nu a existat un asemenea club in Capitala". Ne-a mirosit a teapa si am verificat cat este de real clubul Ca$$a Loco. Rezultatul: pacaleala de 5 octombrie. Le recunoastem talentul de bufoni al baietilor Loco, asteptand, in acelasi timp cu interes, ca ei sa-si schimbe pentru totdeauna profilul si in loc de o formatie muzicala sa devina un grup umoristic. (Adrian Vaduva)

Luna Amara vrea sa salveze caprele negre

Trupa Luna Amara s-a specializat in semnarea scrisorilor de protest. Membrii trupei amintite s-au alaturat campaniei "Salvati Vama Veche", "Salvati Rosia Montana" si, mai nou, strang semnaturi pentru salvarea caprelor negre. Baietii au semnat urmatorul formular primit de la Greenpeace: "Protestez vehement, prin prezenta, impotriva acordarii autorizatiei de impuscare a caprelor negre (macar si a unui singur exemplar) in toamna acestui an pe teritoriul Administratiei Parcului National Muntii Rodnei". Scrisorile au fost trimise catre Presedintia Romaniei, Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, APM Bistrita Nasaud, APM Maramures APNMR - Rodna, chiar si Delegatiei UE la Bucuresti. (Catalina Iancu)

De ziua ei, Pasarin a prins buchetul miresei

Cosmina Pasarin a avut parte numai de bucurii la implinirea varstei de 22 de ani. Nu doar ca alaturi de ea a fost iubitul sau George Vintila, dar focoasa bruneta a prins si buchetul miresei la o nunta la care a participat. "Am fost nevoita sa-l prind eu, pentru ca altfel ne cadea direct in cap. M-am bucurat, mai ales ca era chiar ziua mea de nastere", a declarat sarbatorita. Amuzata de situatie, Cosmina a luat trofeul si l-a pus frumos intr-o vaza la ea in camera. Poate ca astfel Vintila isi va aduce aminte intr-o zi sa o ceara de nevasta. (Adrian Vaduva)

Picant

Cabral n-are stare nici cand se afla pe sticla, in direct. La "De 3 X femeie", el i-a furat lui Mihai (Hi-Q) un adidas. (S.E.)

Marilena Chelaru a intrat in revizie: s-a tuns, si-a vopsit parul si a slabit 30 de kilograme. (R.I.A.)

Celia Petricu uita sa manance si o data a suferit o cadere de calciu inainte de a intra in direct la stiri. (C.M.)

×
Subiecte în articol: antimonden