x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 7 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 7 octombrie 2004

07 Oct 2004   •   00:00

La petreceri, israelienii danseaza pe O-Zone

Fostul premier israelian si actual ministru de Finante la Ierusalim, Benjamin Netanyahu, a organizat, saptamana trecuta, la un hotel de pe Podisul Golan, o petrecere de Bar Mitzva (implinirea a 13 ani) pentru fiul sau Yair. Au fost invitate circa 500 de persoane, majoritatea rude ale sarbatoritului, prieteni de familie si colegi de clasa, dat fiind ca aceasta este cea mai importanta petrecere din viata unui evreu, potrivit ISRO-Press. Invitatii, in frunte cu colegii de clasa ai sarbatoritului, au dansat de mama focului pe ritmurile melodiei formatiei O-Zone "Dragostea din tei", hit-ul verii in topurile israeliene, desi are versuri in limba romana. (Marina Constantinoiu)

Bogdan Uritescu a murit de 30 de ori

O noua coproductie romano-americana, care are ca subiect oamenii si tragediile provocate de razboi, a avut premiera marti seara, la "Scala". Din distributie face parte si Bogdan Uritescu, singurul actor care a beneficiat de o varietate de roluri. "Bogdan a murit, in film, de vreo 30 de ori. Am fost impresionat de prestatiile lui, mai ales ca, la un moment dat, a executat un salt de la 15 metri inaltime, fara a fi prins in echipament de protectie. A fost extraordinar", ne-a declarat regizorul Jeff Burr. La premiera au fost invitati 12 orfani de la cateva case de copii din Bucuresti, cu totii vedete in "Straight Into Darkness". (Roxana I. Ancuta)

Arabu le compune imn stelistilor

Zilele trecute, Catalin Arabu s-a aflat la Bamboo, acolo unde a dat nas in nas cu fotbalistii de la Steaua, care tocmai sarbatoreau victoria calificarii in grupele Cupei UEFA. Nici n-a intrat bine pe usa, ca Arabu s-a trezit aproape luat pe sus de ros-albastri, si invitat la masa lor. "Sunt prieten cu Rica Neaga, cu Oprita, cu Pitu si ceilalti. Chiar am de gand sa le compun un imn pe care sa-l invete toata galeria. Decat sa se strige tot felul de obscenitati, mai bine sa invete un cantec." Solistul si-a facut abonament la meciurile Stelei, iar "locul" lui este la tribuna intai. "Stau chiar sub Gigi Becali", ne-a declarat Arabu. (Catalina Iancu)

Picant

De curand, in Poiana Mare, blondul de la Hi-Q s-a imbracat cu hainele de iarna pentru a putea sustine un concert live in aer liber. Numai ca n-a stat locului o clipa, iar focurile creatiei l-au incalzit nevoie mare. Astfel ca Mihai a inceput sa-si dea jos puloverele, doua la numar, ramanand doar intr-un tricou. Dupa ce a inceput sa respire in voie, cantaretul si-a dus mana la curea ca sa-si dea si pantalonii jos. Insa brusc el a realizat ca este la un concert, si nu la un spectacol de striptease. (Adrian Vaduva)

Surorile triplete Thaisa, Thaina si Thayana vin in Romania! Sambata seara va fi "nebunie" la "Surprizele" Andreei Marin, caci in studio vor veni cele trei fete sugubete, braziliencele de la T-rio. Gemenele vor canta in exclusivitate intr-o emisiune de televiziune, in studioul de la TVR si vor incinge ringul de dans cu cel mai in voga single al momentului: "Choopeta". Va reamintim faptul ca interpretele de la T-rio sunt fane infocate ale echipei de gimnastica feminina a Romaniei. (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden