x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 7 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 7 septembrie 2004

07 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  7 septembrie 2004

A.S.I.A., trimise acasa din Italia

A fost o vreme cand grupul A.S.I.A., in frunte cu lidera trupei Irina, facea practic furori printre adolescenti. Fete frumoase, alese pe spranceana, doar cand le vedeai transpirai abundent. Insa, asa cum se intampla in cele mai multe cazuri, succesul s-a cuibarit in inima lor si le-a intarit convingerea ca fara ele n-ar exista show-biz. Din pacate, aceasta auto si supraevaluare nu a dus la nimic bun. Cel mai bun exemplu il constituie turneul pe care seducatoarele trebuiau sa-l sustina mai mult timp in Italia, alaturi de un alt grup feminin, Amadeus. Lucrurile au luat o intorsatura neplacuta, si anume organizatorul, satul de fitele "asiaticelor", l-a sunat pe managerul lor, Adrian Ordean, comunicandu-i ca vrea sa le trimita acasa. Mai mult, organizatorul a dat dovada de generozitate, spunand ca banii stabiliti in contract vor fi achitati. La aflarea acestei vesti neplacute, maestrul Ordean a avut cuvinte nu tocmai ortodoxe la adresa celor pe care le-a ridicat pe culmile celebritatii. (Horatiu Tudor)

Gica Petrescu - factura de 1.400.000 lei la telefon

Maestrul Gica Petrescu dovedeste o tenacitate iesita din comun in lupta cu varsta. Accidentul suferit in urma cu aproximativ doi ani lasa si acum urme, insa interpretul melodiilor de inima albastra vrea sa isi arate siesi ca este un barbat in adevaratul sens al cuvantului. In fiecare zi face o usoara gimnastica de intretinere pentru ca apoi, pas-pas, sa parcurga cativa kilometri, cu ajutorul unui baston special. Zilele trecute, maestrul a fost vazut la Oficiul Postal nr. 1, unde s-a dus pentru a-si plati factura telefonica. Primit cu simpatie de catre angajatele oficiului, venerabilul Gica Petrescu a fost intrebat ce valoare are nota. Artistul nu s-a dezmintit si, ca un boem de moda veche, le-a spus fetelor: "Dragutelor, uitati-va voi, ca de platit, platesc eu". Spre surprinderea generala, suma era de 1.400.000 lei, ceea ce inseamna ca Gica Petrescu e guraliv pe banii lui. (Horatiu Tudor)

Picioare si maini de Kristal

Cele doua trupe Shock si Kristal isi continua zbaterea pentru a-si face un loc confortabil printre alte nume consacrate. Gratie managerului lor, tatal Andreei Balan, fetele se bucura de un studio de inregistrari performant, cum este cel al baietilor de la Hi-Q, si cateodata beneficiaza de clipe de relaxare, dar tot pe finantele lui nea Sandel. Trimise la munte, fetele de la Kristal au demonstrat inca o data ca inca nu se pot tine bine pe picioarele lor. Excursia montana a avut un final cel putin nefericit, deoarece Andra a alunecat, luxandu-si glezna dreapta, iar aripa stanga a avut de suferit, in sensul ca s-a ales cu o umflatura pe antebrat. Se pare ca denumirea de Kristal se potriveste perfect cu osatura fragila a fetelor. (Horatiu Tudor)

Cream inchiriaza masinute

Daca Cream face echipa pe scena cu trupa Simplu, de ce nu s-ar distra impreuna cu baietii care fac acrobatii in timpul concertelor. In week-end, Claudia a inchiriat o masinuta de agrement si s-a luat la intrecere prin Mamaia cu baietii de la Simplu. Mihai Alexandru si-a imbarcat copiii in masinute si a dat o raita pe la Teatrul de Vara. (Dana Ciobanu)

PICANT

Fuego zice ca iubita lui, Ana, i-a cumparat un papagal fiindca era prea liniste in casa. Cei doi se poarta cu pasarea de parca ar fi un copil. (C.I.)

Romica Tociu si Cornel Palade raman in carti la postul National TV. Cica se zbat si ei sa realizeze un serial tv. (S.E.)

Maria Marinescu lucreaza la o noua colectie. Tanara creatoare de moda vrea sa-si faca un nume, asa incat sa nu i se mai spuna "fata actritei Ioana Pavelescu". (C.I.)
×
Subiecte în articol: antimonden