x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 8 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 8 octombrie 2004

08 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  8 octombrie 2004

Oana este fruntasa in Letonia si Ucraina

Solista trupei Activ este asaltata de admiratori. Cum unii dintre fanii ei sunt mai insistenti decat este cazul, Oana si-a schimbat de cinci ori numarul de telefon in numai cateva luni de zile. "Cu declaratiile de dragoste primite pe mail ma descurc, le raspund politicos, insa telefoanele sunt ... extraordinar de deranjante. De ordinul zecilor pe zi, asta fara sa numar si zecile de bip-uri sau mesaje. Si nu stiu cum se face, dar de fiecare data cand imi schimb numarul, se afla imediat. De data asta, il au doar cativa prieteni apropiati. Vreo cinci, cred", s-a plans cantareata. Oricum, nemultumirea Oanei poate fi compensata cu succesul pe care trupa Activ il are datorita piesei "Doar cu tine", chiar daca aceasta s-a difuzat si supradifuzat o vara intreaga. Popularitatea formatiei a depasit granitele tarii. "Doar cu tine" se afla pe locul I in Top Dance Letonia si, de curand, a intrat in Top Dance Ucraina. Dar cea mai insemnata performanta a timisorenilor de la Activ este faptul ca mai detin un loc I in World Chart Express. (Roxana I. Ancuta)

Lili Sandu canta de una singura

Iata un mod original de a te face cunoscut pentru a intra in bastionul muzicii: aduni reprezentantii presei si ai caselor de discuri si le prezinti "produsul tau". Cam asta au facut cinci bucuresteni, ieri seara la Clubul Escape. Mihai, Paul, John, Marian si Daniel au format trupa "For-T5", iar acum asteapta sa intre sub obladirea unei case de discuri. Reusita lor este partial realizata, deoarece Dan Popi de la Media Services a fost destul de impresionat de prestatia pe care baietii au avut-o miercuri seara, asa ca nu ar fi imposibil sa bata palma cu ei. De acest eveniment a profitat si Lili Sandu, care nu a pierdut ocazia sa discute despre proiectul ei cu Popi. Ea munceste de zor pentru un album. Iubita lui Bogdan Stelea vrea sa demonstreze astfel ca poate sa cante si singura. Ramane de vazut ce va iesi. (Roxana I. Ancuta)

Marius Baragan refuza politicienii

Fara nici o indoiala, Marius Baragan este cel mai bun fotograf al momentului. Pe fetele obisnuite le face frumoase, iar pe cele frumoase le face superbe, la o simpla sedinta foto. In ceea ce priveste politicienii, Marius Baragan le-a spus un nu hotarat. In sensul ca nu vrea sa le faca poze pentru campania electorala. Chiar si pe candidatii la presedintie i-a refuzat politicos. (Catalina Iancu)

Monica Anghel lucreaza la partea artistica a Summitului NATO

Despre Monica Anghel nu s-a mai auzit nimic de ceva vreme. Solista, care era nelipsita de la televiziuni, spectacole sau mondenitati, a disparut pentru o perioada din peisajul colorat al show-biz-ului. De vreo cateva luni, Monica "viseaza" numai NATO. Caci interpreta a fost insarcinata sa se ocupe cu partea artistica a Summitului NATO, care va avea loc pentru prima data in Romania. Monica Anghel, ca director artistic al manifestarii, trebuie sa se ocupe de toate detaliile. De ce crede ea ca a fost aleasa in aceasta functie? "Sunt un om serios, capabil sa se supuna atunci cand e cazul. Fiindca aici e vorba de reguli foarte stricte. Poate si datorita premiilor pe care le-am castigat de-a lungul timpului", ne-a spus cantareata. (Catalina Iancu)

Iulia Fratila are program de nunti

Pana in luna noiembrie Iulia Fratila are program de nunta. Si asta deoarece multi dintre prietenii ei s-au gandit sa-si puna pirostriile in aceasta toamna. "Le-am promis ca onorez invitatia, asa ca nu mai am cum sa lipsesc", ne-a declarat frumoasa blonda. Chiar daca va prinde buchetul miresei, Iulia n-are nici un gand de maritis. "La mine nu bat clopotele inca", a tinut vedeta sa precizeze. (Catalina Iancu)

Picant

Ambitioasa din fire, Mirabela Dauer s-a hotarat sa renunte la fumat. Ghinion insa, caci, de atunci, s-a ingrasat cu 12 kilograme. (C.M)

Se zvoneste ca Alexandru Dinu, fosta Mutu, si-a propus sa-si mareasca bustul. Si ca implantul mamar va fi facut in Italia. (S.E.)

Oana Cuzino a pozat in Dr. Quinn pentru coperta revistei TABU. Dupa sedinta foto, ea a devenit brusc interesata de cursuri de calarie. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden