x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 8 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 8 septembrie 2004

08 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  8 septembrie 2004

Candy, in formula de cinci

Iubitorii muzicii dance au fost adeseori ravasiti deoarece in grupul Candy au avut loc la intervale scurte de timp o multitudine de schimbari. Singurul lucru care s-a pastrat, si asta datorita inteligentei impresarului, a fost frumusetea fetelor. Daca pentru o perioada s-a stabilit o formula de patru, iata ca managerii tinerelor au hotarat ca, pentru a da mai bine la public, dar si pentru a veni cu ceva nou, fata de celelalte trupe feminine, s-a hotarat cooptarea Monicai Ene (foto), fosta Angels. Tanara are 18 ani si urmeaza cursurile unui liceu din Constanta, care are ca principal scop formarea elevilor ca stilisti. Monica a inceput sa cante de la 12 ani. Colegele ei de scena, adica Andrada, Ella, Luchia si tiza ei Monica, sunt convinse ca vor rupe gura targului, in formula de cinci, pentru a rivaliza cu alt cvintet, si anume Ooops! (Horatiu Tudor)

Voua va tine o conferinta de presa in padure

Grupul umoristic Voua, condus de comentatorul sportiv Adrian Fetecau, revine puternic in aceasta toamna. La initiativa liderului Fetecau, toate scheciurile pe care telespectatorii le-au gustat la National TV vor fi adunate intr-o carte. Sub titlul "Tara lu’ Papura Voua", volumul va cuprinde aproximativ 400 de pagini, urmand sa apara la Editura Amaltea. Lansarea va avea loc la data de 2 octombrie si va fi una nonconformista, in sensul ca Fetecau &Co. vor organiza conferinta de presa si petrecerea intr-o padure de la marginea Bucurestiului. (Horatiu Tudor)

Maria Dragomiroiu da pachete saracilor

Astazi, de Sf. Maria, interpreta de muzica populara Maria Dragomiroiu se intoarce cu fata catre cele sfinte si-si dezvaluie latura pioasa a caracterului ei. Fiind si ziua de nume, celebra artista nu numai ca va merge la biserica pentru a se reculege, ci, mai mult, va imparti pachete cu mancare saracilor. De altfel, acest gest Maria Dragomiroiu il repeta de fiecare data, la marile sarbatori ale crestinatatii. "Avem nevoie de Dumnezeu, pentru a ne regasi linistea si armonia. Nu vreau sa vorbesc despre asta." (Horatiu Tudor)

Picant

Florin Calinescu a zis ca Mutu ar trebui lasat in pace, caci nu se stie cat il va mai tine "bulanul". (S.E.)

Mihai Traistariu a refuzat invitatia lui Dan Diaconescu, la OTV, pentru a se plange de "Mamaia". (S.E.)

×
Subiecte în articol: antimonden