x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 9 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 9 octombrie 2004

09 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  9 octombrie 2004

Rocsana Marcu nu mai iubeste cainii

Printre personajele care nu pierd nici o mondenitate se numara si Rocsana Marcu. Fie ca se decerneaza premii, fie ca-i vreo lansare sau pur si simplu o petrecere, blondina apare de fiecare data insotita de Gratiela, cea mai buna prietena a ei. Bineinteles ca nu putea lipsi tocmai ea de la lansarea pe piata romaneasca a unui automobil ultimul racnet, mai ales ca se tot gandeste de ceva vreme sa-si schimbe masina. Asta n-ar fi nimic, dar Rocsana nu scapa nici o sansa de a-si face publicitate. De exemplu, mare ne-a fost mirarea cand am vazut-o in emisiunea lui Dan Negru pe post de conducator al echipei neiubitorilor de animale. Caci vedeta a declarat in nenumarate randuri ca adora cainii. Chiar avea, la un moment dat, doua exemplare de rasa, mari de-un metru bucata. Si tot la "Ciao, Darwin!" a prestat in tabara "Nudistilor" dupa ce, cu doar cateva zile in urma, afirma ca nu face niciodata plaja topless, fiindca nu e bine pentru organism. Si tot ea a fost in fruntea femeilor sexy in lupta cu femeile inteligente. De aici rezulta doua ipoteze: ori Rocsana Marcu isi face mereu drum pe la emisiunea lui Dan Negru, ori Dan Negru o tine pe post de "rezerva" atunci cand nu-si gaseste vedete-capitani. (Catalina Iancu)

Copilu’ a devenit prezentator "minune"

Manelistul Adi de Vito a debutat cu dreptul in meseria de moderator tv. Prima editie a emisiunii "Zi-le de la mine!", de la National TV, in care i-a avut invitati pe Vali Vijelie si Piedone, a inregistrat o audienta foarte buna, de 4,4 puncte, clasandu-se joi pe locul 4 in topul celor mai vizionate emisiuni pe intervalul orar 20:00-21:00. La aflarea vestii, Adi a scos din buzunar 1.000.000 de lei pentru a le face cinste cu sampanie colegilor de platou. Prezentatorul "minune" se simte bine in noua postura, propunandu-si sa urce, in cel mai scurt timp, in topul celor mai vizionate emisiuni de divertisment. (Simona Ecovoiu)

Dan din Taxi: "Robert Turcescu are o voce mai buna decat a mea"

Dan Teodorescu va lansa, cu Taxi, "Politica". Albumul este un cadou facut clasei politice din Romania inainte de inceperea campaniei electorale. Materialul include 12 piese originale, unele fiind inregistrate in colaborare cu Ada Milea si cu Robert Turcescu, despre care Dan Teodorescu spune ca - "are o voce, de departe, mai buna decat a mea, pe ritmuri rock". Surpriza albumului o reprezinta insa piesa "Noi cu cine votam", in care vor fi recunoscute si vocile Monei Musca, a lui Victor Ponta, Gheorghe Funar si Marko Bela, dar si a cunoscutului om de cultura Andrei Plesu. Liderul trupei a recunoscut faptul ca Taxi va canta in campania electorala, daca va fi solicitata. (Roxana I. Ancuta)

Bogdan si Sanda, aniversare-maraton

Bogdan, solistul trupei El Negro, si Sanda Nicola, stirista de la Antena 1, si-au "organizat" o aniversare-maraton. In urma cu doua saptamani, cei doi au implinit un an de cand s-au cunoscut. Si de-atunci o tin tot intr-o sarbatoare. "Ultimele 14 zile le-am petrecut ca-n paradis, in sensul ca, in fiecare zi am sarbatorit intr-un anumit fel faptul ca ne-am cunoscut in urma cu un an. Ne spunem "La multi ani!" in fiecare dimineata si ma straduiesc sa o astept acasa, cand vine de la serviciu, cu diverse specialitati culinare", ne-a declarat Bogdan. Sanda e la fel de indragostita: "In seara cand ne-am vazut, l-am impresionat pe Bogdan cu un pulover lung pe care il purtam. Cand am implinit un an de la acea seara, m-am imbracat cu acelasi pulover ca sa sarbatoresc faptul ca ne-am intalnit", ne-a spus Sanda. (Catalina Iancu)

Picant

Dobrovolschi a facut marea descoperire: "Femeile au un san mai mare si unul mai mic. Al Nicoletei Luciu este intotdeauna mai mare".

Pe vremea cand era profesor de sport, Vasile Seicaru le-a cerut elevelor sa vina la ore in "chilotei". Cerinta sa a atras furia parintilor. (R.I.A.)

Marian Ionescu nu a vandut inca Skoda Octavia pe care Directia 5 a primit-o trofeu la "Mamaia". Se vede treaba ca pe artisti nu-i dau banii afara din casa. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden