x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 9 septembrie 2004

MONDEN/Suete - 9 septembrie 2004

09 Sep 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  9 septembrie 2004

Betty si-a cumparat masti rituale

Cunoscuta pentru atractia declarata pe care o are fata de tot ceea ce inseamna ocult, Betty (foto) de la Etnic profita de orice plecare din Bucuresti pentru a-si mai achizitiona obiecte "cu puteri". De curand, trupa Etnic a sustinut un concert la Biertan, langa Sighisoara. Dupa spectacol, Betty si dansatoarele ei au decis sa petreaca mai multe ore prin Sighisoara, asa ca s-au transformat in simple turiste. "Am vizitat celebrul Turn cu Ceas, Biserica Cetatii si ne-am plimbat cu trasura. Ne-am simtit adevarate domnite in aceasta incursiune in trecut", a spus solista. Fetele nu au plecat cu mainile goale de acolo, ele cumparandu-si coliere vechi si masti rituale, de care sunt foarte incantate. (Roxana I. Ancuta)

"Masurile" lui Alexandru Andries: 50/30/20

Reputatul cantautor Alexandru Andries se afla in febra pregatirilor unui eveniment artistic de exceptie. Pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30, artistul va sustine un concert extraordinar care porneste de la ideea ca, in acest an, se implinesc 20 de ani de la aparitia primului sau album, 30 de ani de la primul sau concert si aniverseaza 50 de ani de viata. In acest concert aniversar, Andries va face o trecere prin intrega sa activitate discografica. In aceeasi perioada premergatoare show-ului, artistul va lansa un box-set cu acelasi titlu al spectacolului si care va contine cinci CD-uri, cu toate albumele aparute pe vinil, in perioada 1984-1992. (Horatiu Tudor)

Cadouri de plus pentru Cove

In week-end-ul trecut, Gabriel Coveseanu si-a aniversat ziua de nastere. Fostul asistent al Andreei Marin a implinit o varsta rotunda: 30 de ani. Probabil ca unii dintre prietenii lui inca il mai considera un copil (mai mare), din moment ce i-au adus cadou, printre parfumuri, camasi si tricouri, si jucarii. Din aceasta categorie de amici face parte si Marinela Chelaru, care i-a daruit, intre altele, o ratusca de plus. Cove insa asteapta un post de prezentator, fiindca emisiunea lui, "Sot si sotie", a iesit din schema. (Catalina Iancu)

Prezentarile saptamanale revin la "Venus"

La Casa de Moda "Venus" se vor relua prezentarile saptamanale de moda. Zina Dumitrescu, designerul de la "Venus", este foarte incantata de faptul ca, saptamanal, vor fi prezentate creatii noi. "Pe vremuri realizam aceste colectii, care aveau si un caracter educativ pentru orice femeie de rand care venea la evenimentele organizate de noi. Astfel, clientii nostri puteau vedea ce se poarta, ce culoare si ce linie este la moda. La fel va fi si acum, o data cu relansarea acestor prezentari", ne asigura creatoarea. De asemenea, publicul larg va fi anuntat din timp de data la care vor incepe aceste evenimente. (Cristiana Mitroi)

Unde-i lege nu-i tocmeala

Directia 5 a plecat de la Festivalul de la Mamaia cu Marele Trofeu si Premiul 1 (Slagare). Media Services a tinut sa-i contrazica pe cei care contesta premiile oferite trupei: "Prezenta lui Dan Popi (Cat Music) si a lui Marian Ionescu, in juriu, nu a afectat deciziile de acordare a premiilor. Premiile sectiunii Slagare au fost acordate conform jurizarii prin televoting, iar juriul doar a constatat cine sunt castigatorii. Trofeul a fost acordat de Consiliul Judetean Constanta dintre cele trei cantece castigatoare, iar opinia juriului nu a contat." (R.I.A.)

Picant

Alexandra Ungureanu a plecat de pe scena Festivalului Mamaia direct la Bucuresti, pentru ca luni avea examen de licenta. (D.C.)

Gemenelor de la Indiggo le place in Germania. Ca sa nu piarda timpul pe acolo, s-au inscris la o facultate de actorie. (D.C.)

Nico a tras chiulul de la repetitiile noilor spectacole ale Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiesti, a carui angajata este. Scuza se numeste Festivalul Mamaia. (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden