x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Monica Anghel a ajuns la performanta sa cante imnuri

Monica Anghel a ajuns la performanta sa cante imnuri

28 Mar 2005   •   00:00

Mare petrecere mare in Parcul Sebastian pentru primarul care este edil in zona amintita. Postul OTV a transmis, in direct, un concert la care mai multi artisti au interpretat cantece de iubire, de parca ar fi fost la Festivalul Cantecului de Dragoste, nu in campania electorala.

INTERESE. Monica a luat-o pe urmele fetelor din A.S.I.A. Isi pune inima in bagajele oricarui candidat
Pepe si-a lasat "motanita" Acasa, adica pe Oana Zavoranu, si-a inceput sa le zica pe ritmuri latino, de dansau femeile prin balcoane. Holograf a cantat "Sa nu-mi iei niciodata dragostea" si "Ti-am dat un inel", desi mult mai nimerit ar fi fost "Banii vorbesc". Fiindca ceea ce-a urmat a fost de-a dreptul incredibil. Monica Anghel, Marcel Pavel si A.S.I.A. i-au dedicat un imn candidatului care lupta sa ajunga primar general al Capitalei! Versurile insa se inscriu in categoria textelor penibile: "Lumea intreaga l-a iubit/ El numai bine a facut"... Hai ca A.S.I.A. a mai cantat despre vile si camile, dar la Monica Anghel chiar ca nu ne asteptam! Daca pana acum era director artistic pentru spectacolul dedicat summit-ului NATO, solista a retrogradat in divizia electorala. A devenit o artista desavarsita de campanie!

Pe TVR2, Florin Piersic a avut-o ca invitata pe Rodica Popescu-Bitanescu, care a ras pe tot parcursul emisiunii. Bitanescu-ha-ha-ha povestea, ha-ha-ha, cum colegii de breasla, ha-ha-ha, n-au recunoscut-o atunci cand a jucat intr-o drama ha-ha-ha! Si asta deoarece trece foarte repede de la o stare sufleteasca la alta: "Sa ma vezi cand plang in oglinda cum fac! Ha-ha-ha!", nu se mai oprea Bitaneasca din povestit, pardon, din ras.

VAI DE EI! La Pro TV, ne-a lovit Constantin Contimanis cu niste afirmatii, de-am vazut "Stele verzi"! N-am inteles ce-a vrut sa spuna despre Britney Spears, dar genitivul ii cam joaca feste, din moment ce-a amintit despre succesul "Britney Spearsei"! S-ar putea ca prezentatorul din ring sa ne mai furnizeze informatii si despre Surprizele "Andreei Marinei" sau Duminicile "Mihaelei Radulescului"! Pavel Stratan a scapat si el una de zile mari: "Orisice n-as face...". Nici Andi Moisescu nu s-a lasat mai prejos, si-a zis ca vrea sa lupte "cu Rupita". Nefericita alaturare care ne-a dus cu gandul la recenta afirmatie a lui Cristi Chivu: "Ceilalti de la nationala ce faceau? Se bagau cu c...-n poarta si se aparau!". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden