x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mormântul Laurei Stoica, la 18 ani după accidentul tragic în care și-a pierdut viața

Mormântul Laurei Stoica, la 18 ani după accidentul tragic în care și-a pierdut viața

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2024   •   19:00
Mormântul Laurei Stoica, la 18 ani după accidentul tragic în care și-a pierdut viața

Au trecut 18 ani de la accidentul în care Laura Stoica și-a pierdut viața. Artista ar fi împlinit 57 de ani pe 10 octombrie. Ea a murit într-un moment fericit al vieții sale. Trăia o frumoasă poveste de dragoste și era însărcinată. În accident a murit și logodnicul său, bateristul Cristian Mărgescu. Tragedia s-a produs pe 9 martie 2006. 

Locul de veci al Laurei Stoica  este îngrijit de familia sa și a devenit un loc de pelerinaj pentru fanii cântăreței. Unii dintre aceștia merg în fiecare an să aprindă o lumânare. Artista a fost înmormântată în cimitirul Bellu, alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu, potrivit spynews.ro.

Laura Stoica a fost una dintre cele mai mari voci ale muzicii românești. Piesele ei sunt ascultate și astăzi, deși au trecut zeci de ani de la lansarea lor.

Cu o lună înainte să moară, Laura Stoica a povestit despre relația sa și cum a aflat că este însărcinată. A spus că se simte fericită și împlinită.

„Cel mai simplu posibil, o femeie știe, își dă seama că ceva nu ese în regulă, numară niște zile și nu iese calculul. La 6 dimineața am făcut testul! N-am mai putut dormi de emoție. L-am trezit din somn, i-am spus: „să știi că e pozitiv'. M-a intrebat: esti sigură? Și i-am spus: foarte sigură, uite proba…. Și, foarte siguri pe noi, ne-am pupat, ne-am luat în brațe și ne-am bucurat, am râs… Doar celor apropiați le-am spus!”, a spus Laura Stoica pentru revista Tango.

 

@parintzelu

 

♬ original sound - muzicapentrusuflet

 

×
Subiecte în articol: mormant laura stoica cristian margescu