x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Moștenirea URIAȘĂ lăsată de Matthew Perry. Surpriză la deschiderea testamentului

Moștenirea URIAȘĂ lăsată de Matthew Perry. Surpriză la deschiderea testamentului

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   18:15
Moștenirea URIAȘĂ lăsată de Matthew Perry. Surpriză la deschiderea testamentului
Sursa foto: Hepta

Testamentul actorului Matthew Perry a fost deschis. Acesta a murit la 54 de ani, ca urmare a unei supradoze de medicament pentru depresie și anxietate.

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

El este cunoscut mai ales pentru rolul din serialul  "Friends" dar s-a confruntat de-a lungul timpului cu dependența de droguri, alcool și analgezice.

Averea sa este estimată la circa 120 de milioane de dolari, dintre care 1 milion de dolari i-a lăsat unui fond pe care l-a înființat. 

Acesta și-a întocmit testamentul în anul 2009 și prevede că jumătate din bani vor reveni părinților și surorii sale vitrege iar cealaltă jumătate fostei iubite, Rachell Dunn, de care s-a despărțit în 2005. 

În mod paradoxal, actorul din "Friends" a specificat în testament că, în eventualitatea în care avea să devină tată, nu vrea să lase nimic copiilor săi.

Actorul din "Friends" a murit de supradoză cu ketamină, la vârsta de 54 de ani, pe 28 octombrie 2023.

Conform medicului legist Raffi Djabourian,"la nivelurile ridicate de ketamină găsite în mostrele de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi atât suprastimularea cardiovasculară, cât şi depresia respiratorie".

"Înecul contribuie ca urmare a probabilităţii scufundării în piscină după ce şi-a pierdut conştienţa; boala arterială coronariană contribuie din cauza exacerbării efectelor miocardice induse de ketamină asupra inimii".

Cauza morţii a fost făcut publică la câteva zile după ce actrița Jennifer Aniston a dezvăluit că discutase cu el prin mesaje în dimineaţa zilei în care a murit.

În timpul vieţii, actorul a vorbit deschis despre lupta sa cu abuzul de substanţe şi dependenţă, şi a înfiinţat chiar un adăpost pentru bărbaţii care se confruntă cu probleme similare.

După dispariţia sa, a fost înfiinţată în numele său o fundaţie care îşi propune să îi ajute pe cei care se luptă cu dependenţa de substanţe, potrivit antena3CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mathew perry testament mostenire