x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nebunii din copilarie

Nebunii din copilarie

26 Oct 2004   •   00:00

Intrebate despre sotiile de care se tineau cat timp au fost copii, vedetele ne-au povestit o sumedenie de lucruri amuzante pe care nu ezitau sa le faca. Alina Sorescu picta peretii din casa in toate culorile, iar parintii erau nevoiti sa renoveze cat mai des camerele.

CRISTIANA MITROI

Click pentru a mari imaginea
TALENT. Putin a lipsit ca Alina Sorescu sa nu devina pictorita
Campioana la obraznicii, Silvia Launeanu, violonista D’La Vegas a spart ferestre si in scoala generala, dar si in liceu. Asta doar pentru ca nu se putea tine departe de pasiunea ei pentru fotbal. Era un copil-problema, motiv pentru care era foarte populara printre elevi.

RAZBUNATOARE. Parintii Silviei erau deseori chemati la sedinta pentru a primi mustrarile fetei lor si, bineinteles, pentru a plati "oalele" sparte. Ii placea sa mearga pe bicicleta cu viteza si sa puna frana brusc, care sa lase dare pe asfalt. S-a intamplat sa nu aiba noroc si sa nu o tina cauciucurile, astfel ca a fost azvarlita peste un gard cu multi ciulini. "Mama a fost nevoita sa imi scoata spinii cu penseta de pe maini si picioare. A fost ingrozitor, plangeam de durere. A doua zi am luat-o de la capat. M-am dus la scoala, si un baiat a ras de felul in care aratam. Eram in sala de sport, iar el se uita la mine cu vioara in mana. Am dat cu piciorul in vioara lui si am spart-o. A iesit un scandal mare, iar parintii mei au fost obligati sa-i cumpere un instrument nou", ne-a povestit amuzata cantareata. Baietii erau rautaciosi cu Silvia si mai mereu o trageau de codite. Ca sa se razbune, Silvia a luat un tub cu aracet pe care l-a turnat pe scaunul unui coleg. Acesta a fost nevoit sa-si taie pantalonii cu foarfeca pentru a putea sa se ridice din banca.

PICTORITA. Alina Sorescu a fost lasata de parintii ei sa-si exprime liber talentele artistice: "Pictam peretii din casa in toate culorile, motiv pentru care se cerea cat mai des renovarea camerelor. Nu am fost o fetita iesita din comun. Eram la fel de vorbareata si de isteata. La 5 ani urmaream cu mare placere serialul "Dallas", pe care, din pacate, nu-l intelegeam din cauza titrarii care curgea mult prea repede pe ecran, nestiind sa citesc la acea vreme".

Cand era mic, Mihai Traistariu fura fructe din curtea unui vecin de-al sau: "Saream gardul si ma urcam in pom. Nu ma mai dadeam jos pana nu-mi umpleam buzunarele. Odata am fost fugarit de stapanul casei, care mi-a tras o bataie zdravana".

SCANDAL

"M-am dus la scoala, si un baiat a ras de mine. Eram in sala de sport, iar el tinea in mana o vioara. Am dat cu piciorul in vioara lui si am spart-o. A iesit un scandal mare, iar parintii mei au fost obligati sa-i cumpere un instrument nou" - Silvia D’La Vegas

BATAIE

"Saream gardul si ma urcam in pom. Nu ma mai dadeam jos pana nu-mi umpleam buzunarele. Odata am fost fugarit de stapanul casei, care mi-a tras o bataie zdravana" - Mihai Traistariu
×
Subiecte în articol: antimonden