x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nu isi gaseste dresuri pe masura

Nu isi gaseste dresuri pe masura

23 Oct 2004   •   00:00

Rasty sau Cristea Marius Dumitru (29 de ani) imbraca haine muieresti in emisiunea "Nationala de bere" (National TV). Dar toti il stiu din trupa de travestiti Queens.

SIMONA ECOVOIU

Click pentru a mari imaginea
MISIUNE GREA. Rasty a imbracat pana si rochia alba de mireasa
I se mai zice si Arabela, conform personajului pe care il interpreteaza in "Nationala de bere", difuzata de luni pana vineri, de la orele 17:45, unde joaca alaturi de vestitii Romica Tociu si Cornel Palade.

PLAY-BACK. Sa stiti ca nu-i e deloc usor sa poarte rochii sau sa indure lungile sedinte de machiaj pentru cele opt ore de inregistrari. Totusi, acelasi lucru chinuitor il face si pe scena, impreuna cu baietii din Trupa Queens, specializati in play-back peste inregistrarile unor soliste, precum Aura Urziceanu sau Whitney Houston: "Oamenii ne privesc cam ciudat. Nu stiu daca ne place sa ne imbracam in muieri sau suntem pe invers".

CHICIOS. Artistul isi aminteste cat de penibil s-a simtit, cand i-a cazut geamantanul in compartimentul unui tren, pravalindu-se, peste ceilalti drumeti, perucile si rochiile lui de seara: "S-au uitat aia la mine, sa ma manance si nu alta!". Rasty are o problema cu achizitionarea dresurilor: "Port marimea 4, dar tot ma tin, nu ma cuprind prea bine in talie. E greu sa fii muiere!". Cat priveste deghizarea in femeie a altor vedete de televiziune, el e de parere ca Mugur Mihaescu, zis Leana, are un travesti chicios. Iar observatiile sale referitoare la colegii de breasla, nu se opresc aici: "Sunt multe stiriste care nu stiu sa se imbrace. Apar cu decolteuri si anunta decese. Cam penibil, dar tine de politica fiecarui post tv. La urma-urmei, isi pun in valoare calitatile fizice pentru a creste rating-ul". Personajul nostru pestrit a trait mereu dupa bunul plac: "M-am distrat prin baruri, dar am si muncit. Mi-ar placea sa apar intr-o reclama antidrog. Sa va spun si de ce. Intr-o seara, cineva mi-a pus in cutia de red-bull niste prafuri ciudate. Am baut in necunostinta de cauza si am simtit brusc ca pierd contactul cu realitatea. De atunci m-am ferit mereu de droguri".

CRITICA

"Sunt multe stiriste care nu stiu sa se imbrace. Vin pe post cu decolteuri si anunta decese. Cam penibil, dar asta tine de politica fiecarui post tv. La urma-urmei isi pun in valoare calitatile fizice pentru a creste rating-ul"

ANTIDROG

"Mi-ar placea sa apar intr-o reclama antidrog. Sa va spun si de ce. Intr-o seara, cineva mi-a pus in cutia de red-bull niste prafuri ciudate. A vrut sa ma drogheze. Am simtit brusc ca pierd contactul cu realitatea" - Rasty componentul trupei Queens

CROITOR

In spatele rolului pe care il interpreaza, lui Marius ii place sa imbine utilul cu placutul. Designer de profesie, el a avut ambitia de a-si transforma bucataria in atelier de croitorie: "Am cateva masini de cusut si lucrez pe comanda. I-am facut Soranei de la A.S.I.A. o rochie cu 5 milioane de lei, dar am avut comenzi si de la alte vedete. De fapt, am "furat" meserie din atelierele celebrelor Doina Levintza si Janine, unde am fost angajat o buna bucata de timp", povesteste el.
×
Subiecte în articol: antimonden