x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Obiectele valoroase ale vedetelor

Obiectele valoroase ale vedetelor

13 Oct 2004   •   00:00

Desi credeam ca VIP-urile isi investesc banii doar in bijuterii sau haine de lux, iata ca ele sunt atrase si de DVD-uri, laptop-uri sau combine. Irina Pacurariu si Natty Badea detin insa si obiecte de arta.

LOVE STORY. Alina Sorescu si-a achizitionat un DVD pe care a dat o caruta de bani: "L-am luat din Germania cu 1.000 de euro. Am reusit sa vizionez foarte multe filme, dar cel mai mult m-a impresionat «Love Story». Caut casete cu filme vechi, pe care eu nu le-am prins". In schimb, Mihai Traistariu se lauda cu o combina "smechera": "Am cumparat-o cu 80 de milioane de lei, din Timisoara. Tare mi-e ca cel care mi-a vandut-o a furat-o de pe undeva. E in forma de cutie de Coca-Cola si are televizor, radio si casetofon. Mai am si mobila foarte scumpa, pe care am dat mai mult de 100 de milioane de lei, dar si un calculator de 60 de milioane de lei".

LAPTOP SI FARDURI. Cat o priveste pe Cristina (Blondy), ea se mandreste cu un laptop: "Nu tin lucruri scumpe in casa, de teama sa nu-mi dea hotii tarcoale. Asa ca m-am limitat la un laptop, pentru care am scos din buzunar 2.000 de euro. Pe farduri mai cheltuiesc enorm, trusa mea de machiaj valorand peste 1.000 de euro". Mare ne-a fost surprinderea cand am aflat ca Irina Pacurariu detine un obiect valoros si-n acelasi timp de valoare, ce se ridica la 2.000 de euro: "E vorba de un tablou cu doi balerini, semnat Constantin Piliuta. Costa foarte mult, cateva mii de euro". Nici Natty Badea (Realitatea TV) nu se lasa mai prejos: "Am un tablou pictat de Leon Craioveanu si tot el mi-a reconditionat o statueta veche de peste 200 de ani, la care tin cel mai mult. Mai am un manuscris foarte important al unei personalitati. Cand va iesi cartea pe piata, va voi dezvalui mai multe. Altceva? De fapt, in casa mea eu sunt o valoare!". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden