x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ozana Barabancea a slăbit enorm de mult după ce și-a tăiat stomacul. Artista a facut dezvaluiri despre operatie si despre medic

Ozana Barabancea a slăbit enorm de mult după ce și-a tăiat stomacul. Artista a facut dezvaluiri despre operatie si despre medic

09 Sep 2017   •   15:47
Ozana Barabancea a slăbit enorm de mult după ce și-a tăiat stomacul. Artista a facut dezvaluiri despre operatie si despre medic

Ozana Barabancea a acceptat să vorbească despre schimbările majore din viața ei, despre intervenția chirurgicală pe care a suportat-o de curând și despre felul cum a slăbit 17 kilograme în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Ozana Barabancea susține că decizia de a trece printr-o operație de micșorare a stomacului nu a fost deloc una ușoară, ba dimpotrivă. Ba mai mult, artista a preferat să discute personal cu medicul chirurg, fără intervenția vreunei terțe persoane, tocmai pentru a fi totul cât mai intim cu putință.

”Am stat și-am cântărit subiectul ăsta șase luni de zile. Medicul mi-a fost recomandat.  L-am accesat pe internet, pe Facebook, nu am vrut să mai știe nimeni. I-am zis - bună ziua, domnul doctor, sunt artist liric la Opera Națională, aș vrea să discutăm cu privire la o operație. Mi-a spus așa: ‘doamnă, decizia este mai importantă decât incizia. Cântăriți bine ce vreți să faceți’”, a povestit Ozana Barabancea în cadrul emsiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Artista recunoaște că înainte de operație avea un stil de viață dezordonat, era foarte ocupată, mereu pe fugă și mânca de multe ori compulsiv. Din aceste motive singura dietă pe care a ținut-o și a dat și rezultate a eșuat drastic în momentul în care a revenit la stilul de viață de dinainte.

”O singură dată am urmat o dietă. Am slăbit 45 de kilograme cu o dietă bazată pe proteine, foarte strictă. În momentul în care am ieșit din standardul ala am început să o iau la deal. Am luat enorm, peste 50 de kilograme”, a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

Despre cum a luat decizia de a se opera și ce trebuie să facă după intervenția chirugicală pentru a se menține, dar și despre alte multe detalii din viața sa, Ozana Barabancea va povesti duminică, de la 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: ozana barabancea