x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ozana Barabancea: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

Ozana Barabancea: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

20 Noi 2018   •   17:35
Ozana Barabancea: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Pasionată de artă, dar și de portul tradițional, Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei impresionantă, despre familie și pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel.

“Aș putea să fac o expoziție cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiționale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp și bani. Mi-am adunat ii din toate zonele țării. Foarte frumoase!”, spune Ozana Barabancea, jurată a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Recent, aceasta a aflat un lucru important. “Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria! Vrei să-ți spun un secret: am aflat că se află, în colecțiile mele, o ie care a aparținut Prințesei Ileana(…) Muzeografa de la Balcic mi-a spus: << Asta este o piesă care a aparținut Prințesei Ileana! >>“, povestește artista, la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de la Happy Channel.

În cadrul ediției, ea vorbește și despre lucrul care nu-i lipsește niciodată. “Port cu mine o bucățică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun și copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viața terestră și Rai”, dezvăluie artista. 

 

×
Subiecte în articol: ozana barabancea