x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - C.R.B.L.

Patru intrebari pentru - C.R.B.L.

21 Ian 2005   •   00:00

Un coregraf, cantaret in Simplu si proaspat afacerist, care vrea roluri in filme

Ce se mai intampla cu actoria, dupa experienta avuta in "Furia"?
Rolul din "Furia", filmul regizat de Radu Muntean, a fost primul si singurul pe care l-am avut pana acum. Am fost chemat la casting dupa ce am jucat intr-o reclama. Am fost protagonist intr-o scena de bataie cu Bogdan Uritescu, de altfel singura scena violenta din film. Mi-ar face placere sa mai joc, asa ca astept oferte. Nu conteaza daca sunt roluri mici. Dar sa fie!

Cum te simti in postura de afacerist?
Din afara poate parea usor, pentru ca, prin scoala de dans Big Bounce, fac ceea ce-mi place. Dar e destul de greu. Eu ma pricep la coregrafie si la muzica, nu la facturi si contabilitate. Dar vreau sa fac din Big Bounce un nume, nu neaparat de dragul afacerii, cat din pasiunea pe care o am pentru streetdance si breakdance. Si mai vreau sa deschid anul acesta o scoala la Pitesti, orasul meu natal.

De cate ori ai ajuns la spital din cauza dansului?
Ha, ha, ha! Ei bine, doar de doua ori. Prima data nu a fost nimic serios, ci doar o alarma falsa. De curand am fost la spital a doua oara, din cauza unor probleme la genunchi. Am facut electroterapie, si acum ligamentele sunt ca noi. Desi figurile pe care le fac pe scena sunt destul de periculoase, am mult antrenament si nu risc sa-mi rup oasele. Sper sa stau cat mai departe de spitale si de medici.

Ce noutati ai despre proiectul tau solo?
Este un proiect muzical solo, cu Smiley si Marius Moga compozitori. Vor fi tot muzica neagra si hip-hop, ca astea imi plac mie. Prefer sa lucrez cu multa atentie acest material, pentru ca nu vreau sa iasa kitsch. Am in minte vreo 20 de artisti cu care vreau sa colaborez, dar va trebui sa-i aleg pe cei mai potriviti stilului meu. Sper sa ma auziti solo in toamna. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden