x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - CALIN GOIA

Patru intrebari pentru - CALIN GOIA

12 Ian 2005   •   00:00

Un microbist pentru care fotbalul este mai putin important decat o cina romantica

Ce ai alege intre meciul de fotbal Romania - Olanda si o cina romantica?
Chiar daca sunt un microbist infocat, prefer sa pierd un joc important al echipei nationale, pentru ca pot afla rezultatul mai tarziu, in favoarea unei cine romantice in compania iubitei mele. Cum amandoi suntem artisti fara prea mult timp liber la dispozitie, este greu sa cinam intr-un cadru romantic. De aceea, nu trebuie sa ratam nici o ocazie, pentru ca nu stim cand vom mai avea un program comun.

Ai vrea sa apari in filme?
Daca mi s-ar propune un rol, mi-as incerca norocul si in lumea cinematografiei. Totusi nu stiu daca prestatia mea ar fi prea buna, intrucat nu am deloc experienta in acest domeniu. Insa nu as raspunde niciodata negativ, pentru ca tentatia aparitiei intr-un film este foarte mare pentru oricine. Nici daca personajul meu ar fi unul negativ, nu m-ar impiedica sa-mi fac debutul in lumea actorilor.

Ce ai fi dispus sa faci pentru a-ti arata dragostea?
Sunt dispus sa fac absolut orice. O iubesc la nebunie pe Dana si consider ca merita sa fac totul pentru a-i demonstra cat de mult conteaza pentru mine. Din punctual meu de vedere, ea reprezinta femeia ideala, femeia la care am visat tot timpul. Cred ca nimic nu este prea mult pentru Dana. Ce mai, sunt norocos ca am gasit-o! De fapt, pot afirma, fara nici o indoiala, ca sentimentul este reciproc.

Ce cantaret roman ai alege pentru un duet?
Mi-ar face nu doar placere, ci m-as simti deosebit de onorat daca as realiza vreodata un duet impreuna cu vocalistul trupei Iris, Cristi Minculescu. Il consider un interpret complet si un om extraordinar. Trebuie sa marturisesc ca il respect foarte mult pe Cristi Minculescu. Nu ascund faptul ca il respect, in special, pentru ce a facut in muzica din Romania. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden