x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Carmen Serban

Patru intrebari pentru Carmen Serban

23 Oct 2004   •   00:00

O cantareata care ar da manelele pe muzica country

Click pentru a mari imaginea

  • Ce alt gen de muzica ti-ar placea sa canti?

    Imi plac multe genuri de muzica. Mi-as dori sa cant si muzica populara. Sarbele si horele le cant, intotdeauna, cu placere la nunti. Daca s-ar putea, as incerca si muzica house, dar cel mai mult cred ca mi-as dori sa pot canta muzica country. Mi se pare ca aceasta ar fi cea mai mare provocare pentru mine si poate, nu se stie, am sa ma incumet sa-mi testez si astfel calitatile vocale.

  • Iti place sa te joci pe calculator?

    Deloc. Nu-mi plac calculatoarele si nici nu cred ca sunt facute pentru mine. Nu ma joc nici pe calculator, nici pe telefon. Cand vreau sa ma joc, prefer sa fie prin preajma nepotelul meu. Stiu ca sunt persoane maniace care stau pana noaptea tarziu sa se joace pe calculator. Mie nu-mi plac, nici nu am incercat vreodata. Cred ca e mult mai frumos sa ma joc cu nepotelul, care este foarte dragalas.

  • Crezi in dragoste la prima vedere?

    Doi oameni se pot indragosti la prima vedere, e adevarat. Dar sub nici o forma nu cred ca se poate face sex la prima vedere. Pentru o relatie intima de durata cu un barbat trebuie sa existe mai mult decat o privire. Cand te indragostesti, nu trebuie sa-ti pierzi capul. Si sexul este important intr-o relatie, dar nu de la prima vedere. Cred in lucrul acesta cu tarie.

  • Ce operatie estetica ti-ai face, la nevoie?

    Sunt de acord ca o femeie sa apeleze la operatii estetice. Dar eu nu mi-as face nici o operatie. Sunt cazuri insa cand aceste interventii devin o reala necesitate. Bineinteles, in cazul unor grave accidente estetice, pe fata si gat. Sunt femei care nu sunt multumite de felul in care arata parti de pe corpul lor, nasul, urechile. (Cristiana Mitroi)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden