x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - DAN FINTESCU

Patru intrebari pentru - DAN FINTESCU

06 Ian 2005   •   00:00

Un meteorolog care nu o sa ajunga niciodata un gigolo

Ce-ti lipseste pentru a fi un gigolo?
Totul. Nu am nimic specific unui gigolo. De aceea nu pot spune ca este nevoie, cel putin in cazul meu, doar de o singura caracteristica, ci de mai multe. Nu am constitutia fizica necesara si trebuie sa marturisesc ca imi lipseste inclusiv mentalitatea unui vanator de fuste. Nu o sa ajung niciodata un gigolo, pentru ca nu am nici o calitate compatibila cu aceasta indeletnicire.

Cum arata femeia ideala?
Mai presus de orice, femeia ideala trebuie sa fie foarte desteapta si cu simtul umorului. De asemenea, ea trebuie sa aiba 1,81 cm, ochi mari si buze senzuale. Si, nu in ultimul rand, femeia ideala este aceea de langa care nu vrei sa pleci dupa o partida de amor. Persoana pentru care vrei sa faci totul, fara ca ea sa-ti ceara ceva. Eu sunt norocos, intrucat am gasit-o pe femeia visurilor mele.

Care este cel mai mare defect al tau?
Sinceritatea excesiva este cel mai mare defect. De foarte multe ori am incercat sa ma abtin si sa nu mai le spun oamenilor exact ce gandesc despre ei, dar nu am reusit. Sunt o persoana dintr-o bucata si nu ma pot ascunde dupa deget. Mai ales cand cineva imi cere sa-mi exprim parerea despre un lucru, atunci spun exact ce cred, chiar daca risc sa ranesc pe cel care m-a intrebat.

Ce gen de emisiune ai vrea sa prezinti?
Mi-ar placea sa prezint o emisiune legata de muzica. Sa am invitati cantareti si totul sa se petreaca in direct. Cam ce faceam eu in urma cu cativa ani, cand am inceput sa lucrez in televiziune. Sper sa mai am ocazia sa fiu prezentatorul unei astfel de emisiuni, dar de aceasta data sa dureze mai mult. Imi doresc ca in 2005 visul sa devina realitate. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden