x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Daniel IordAchioaie

Patru intrebari pentru Daniel IordAchioaie

07 Oct 2004   •   00:00

Un interpret care ar vrea sa castige niste bani de pe urma Nicoletei Luciu.

  • N-ai mai venit cu nimic nou. Ai renuntat la muzica?

    Nici vorba de asa ceva. De altfel, eu consider ca sunt un bun cantaret si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa nu mai fac muzica. Este adevarat ca in ultima perioada nu am mai scos nimic pe piata, dar in acest moment lucrez la cateva melodii, cu care voi merge la casele de discuri. Sper ca in primavara sa apara pe piata un nou album Daniel Iordachioaie, de care fanii sa nu fie dezamagiti.

  • Daca cineva ti-ar propune o emisiune tv, crezi ca te-ai descurca?

    Sunt convins ca da. Nu o spun pentru a ma lauda, ci pentru ca am in spate o experienta tv de 15 ani. Nu trebuie uitat ca am prezentat multe astfel de emisiuni, unele dintre ele adresate copiilor. Oamenii cu care am colaborat mi-au spus ca, de fiecare data, totul a fost OK. Daca privesti la actualele productii de acest fel realizezi ca, in prezent, este mult mai usor sa apari pe sticla decat in trecut.

  • Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

    In primul rand, frumusetea exterioara. Este normal avand in vedere faptul ca acesta este primul aspect pe care il remarci. Totusi, un trup de zeita nu este de ajuns. Mai este nevoie si de alte calitati cum ar fi inteligenta, simtul umorului si, nu in ultimul rand, bunul simt, care de altfel nu ar trebui sa lipseasca nici barbatilor. Aceste trasaturi au fost criteriul dupa care mi-am ales sotia.

  • Ai accepta un duet cu Nicoleta Luciu?

    Ce sa fac cu Luciu? Stiu ca are o formatie, dar eu nu as vrea sa cant impreuna cu ea. Singura posibilitate pe care o intrevad ar fi sa devin agentul ei atunci cand isi negociaza contractele cu revistele pentru barbati. Asa as face si eu rost de niste bani. Daca Nicoleta ar veni la mine cu o asemenea propunere as accepta fara a mai sta pe ganduri. (Adrian Vaduva)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden