x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru: Giulia

Patru intrebari pentru: Giulia

11 Oct 2004   •   00:00

O cantareata sexy si rea

  • Cum arata o zi din viata ta?

    Cand pregatim un nou album, merg foarte de dimineata la studioul de inregistrari. Dar, in rest, ma trezesc in jur de ora 10:00. Primul lucru pe care il fac este sa deschid televizorul si caut posturile de muzica. Dupa aceea, imi place sa stau sub dus foarte mult timp. Consider ca apa imi da energie si ma revigoreaza pentru intreaga zi ce urmeaza. Mai fac si putin sport, chiar in sufragerie.

  • Mai dai din cand in cand in mintea copiilor?

    Normal, la mine e un lucru firesc. Am invatat de-a lungul timpului sa nu iau problemele care apar in viata prea in serios. Inainte ma stresam pentru orice lucru. Trebuie sa fii optimist si sa speri ca orice lucru rau care ti se poate intampla va avea un final fericit. Orice om are suflet de copil. Eu am descoperit intr-o excursie la Paris ca sunt o zapacita, topaiam si alergam peste tot.

  • Cum arata barbatul ideal pentru tine?

    Eu mi-am gasit jumatatea, de fapt el m-a gasit pe mine. Nu mi-am facut niciodata un tipar despre cum ar trebui sa arate barbatul ideal. Cand apare in viata ta, pur si simplu iti dai seama ca el este. Intre mine si Bogdan este o compatibilitate fireasca. Este o persoana care are acelasi nivel intelectual cu mine, ma face sa rad, ma sprijina in cariera si am foarte multa incredere in el.

  • Tot canti ca esti sexy si rea. Chiar asa esti?

    "Sexy si rea" este sintagma pe care am gasit-o pentru piesa noastra. A creat mare valva. Ne refeream la barbatii care au bani si care cred ca acest lucru este cel mai important in viata. Videoclipul si versurile piesei au fost extrem de haioase. Eu, daca sunt sexy si rea? Pot fi si rea, dar numai cu persoane care sunt rele cu mine. Si, da sunt sexy pentru ca sunt una dintre fetele Sexxy. (Cristiana Mitroi)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden