x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Loredana

Patru intrebari pentru Loredana

06 Oct 2004   •   00:00

O artista cu sosete de diamant, care canta chiar si desculta.

  • Schimbarile de look te fac sa semeni cu Madonna?

    Nu orice artist care alege sa-si vopseasca parul blond si sa se imbrace mult mai occidental poate semana cu Madonna. Mie mi-au trebuit ani buni de munca. Am inteles ca publicul te va iubi daca esti profesionist in ceea ce faci. Daca melodiile mele sunt in top inseamna ca muzica mea este placuta. Am rezistat pentru ca m-am schimbat si am tinut pasul intotdeauna cu cerintele publicului meu.

  • In concerte esti foarte energica. Nu obosesti?

    Pe scena imi place sa ma manifest: cant, dansez, nu dorm. Este normal pentru un artist caruia ii place ceea ce face sa-si arate toate calitatile. Mai si obosesc, dar nu conteaza, simt muzica. Imi place mult sa dansez, mai ales cand e vorba de muzica pe care eu o cant. De oboseala nu se mai pune problema cand urci pe scena. Nu mi-as dori sa stau pe scaun, ce ar spune atunci fanii mei?

  • Fanii s-au urcat pe scena sa danseze cu tine?

    Sigur ca da. Ma simt extraordinar de bine cand cei pentru care eu cant sunt alaturi de mine. De nenumarate ori ii invit sa urce si sa danseze alaturi de mine. Multora dintre colegii mei nu le place acest lucru si nu inteleg de ce. Mie mi se pare senzational sa-i vezi pe fanii tai langa tine, traindu-si la maximum bucuria ca sunt pe scena cu artistul lor favorit. Sunt clipe frumoase, care merita traite.

  • Ti s-au rupt tocurile in timp ce cantai?

    S-a intamplat in urma cu un an, chiar la inceputul unui concert. Nu mi-am dat seama ca voi avea o mica problema. Nici n-am pasit bine pe scena, ca mi s-a si rupt tocul. Nimeni n-a bagat de seama. Am fost nevoita sa ma descalt si sa continuu restul concertului in picioarele goale. A fost o situatie pe care nu am avut cum sa o evit. (Cristiana Mitroi)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden