x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - MIHAELA CERNEA

Patru intrebari pentru - MIHAELA CERNEA

10 Ian 2005   •   00:00

O cantareata pentru care arta culinara are foarte multe secrete

Care este cel mai important lucru intr-o relatie?
Sunt mai multe lucruri care consolideaza o relatie. In primul rand, trebuie amintite iubirea, pasiunea si comunicarea, fara de care nu se poate vorbi despre o legatura amoroasa intre doi oameni. De asemenea, trebuie sa faci din partenerul tau cel mai bun prieten, prima persoana la care te gandesti, atat in momentele fericite, cat si in cele mai putin placute pe care ti le rezerva, uneori, viata.

Cat de des gatesti?
Imi place ideea de gatit, numai ca eu intru foarte rar in bucatarie. Ma pricep sa pregatesc gratarul si sa prepar spaghetti. Cam asta reprezinta tot ce stiu eu in materie de arta culinara. Nu stiu sa fac ciorbe sau alte mancaruri complicate. Atat eu, cat si sotul meu preferam sa luam masa la restaurant. Daca dorim sa ne delectam cu ceva gatit acasa, mergem la mama mea, care locuieste langa noi.

Cine are o fire mai aprinsa, tu sau sotul tau?
Marturisesc ca sotul meu este cel care se aprinde cel mai repede. Spre deosebire de el, eu sunt o persoana mai calma, mai impaciuitoare. Mie nu-mi place sa fie suparat pe mine cineva si, de aceea, incerc sa las de la mine. Aceasta este firea mea. Chiar si atunci cand se cearta doi prieteni de-ai mei, eu sunt cea care incearca sa-i impace. Sunt "Ambasadorul Pacii" in cercul nostru de prieteni.

Ti-a facut vreun portret sotul tau?
Da. De fapt, mi-a facut mai multe. Sincer, mie nu-mi place sa ma vad intr-un tablou. Pe de o parte, am impresia ca traiesc in trecut, iar, pe de alta parte, cand mi-am vazut portretul, mi s-a parut ca privesc la o persoana trecuta in lumea celor drepti. L-am rugat pe sotul meu sa le stearga. Daca vreau sa imortalizez anumite momente din viata mea, exista aparatul foto. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden