x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Nicola

Patru intrebari pentru Nicola

05 Oct 2004   •   00:00

O "gaina" care stie cand trebuie sa-i cante cocosului.

  • Cocosul sau gaina canta mai tare in casa?

    Daca este vorba despre copii, pot spune cu mana pe inima ca gaina este cea care canta in casa. Dar, daca ne referim la alte lucruri, il mai las si pe sotul meu sa cante. De altfel, femeile lasa de multe ori senzatia barbatilor ca ei sunt cei care conduc, cu toate ca, de fapt, nu este deloc asa. Asa cum am spus mai devreme, cand nu sunt implicati copiii nostri ii permit si cocosului sa cante.

  • Cine are o fire mai aprinsa, tu sau sotul tau?

    Marturisesc ca nici unul dintre noi nu da dovada de prea mult calm. Totusi, cred ca sotul meu se aprinde mai repede decat mine. Asta nu inseamna ca face lucruri grave. Suntem amandoi Scorpioni si nu ne sta in fire sa cedam. Oricum, eu sunt mai ponderata decat Mihai, poate si pentru ca sunt femeie si reprezentantele sexului frumos nu trebuie sa fie la fel de combative precum urmasii lui Adam.

  • Cine are ultimul cuvant intr-o discutie?

    Si unul, si celalalt. Pe rand. Insa, daca eu vreau sa fac un lucru, chiar daca Mihai nu este de acord, imi satisfac totusi dorinta. Dar ii las sotului meu impresia ca o sa-i ascult sfatul. In acelasi timp, stiu ca si el face la fel. O data cu trecerea timpului, amandoi recunoastem ca celalalt a avut dreptate. Este un joc pe care amandoi suntem dispusi sa-l incercam din cand in cand.

  • Ai facut vreodata o prostie mai mare decat copiii tai?

    Da. In tinerete eram o fire tare rebela. Aveam o personalitate puternica si nu-mi placea ca cineva sa-mi dicteze ce sa fac. Imi aduc aminte ca odata i-am spart capul fratelui meu mai mic, pentru ca ma suparasem rau pe el. Eram tare batausa si ii bateam pe toti baietii care nu-mi placeau. Mi-am castigat, astfel, o reputatie care nu se potrivea deloc cu imaginea de domnisoara. (Adrian Vaduva)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden