x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - OANA (Activ)

Patru intrebari pentru - OANA (Activ)

20 Ian 2005   •   00:00

O cantareata care nu crede ca ar avea mai mult succes dupa un pictorial nud

Ce-au zis parintii cand te-au vazut in calendar doar in chilotei?
S-au cam suparat, pentru ca eram prea sumar imbracata. Dar eu nu regret ceea ce am facut. N-am pozat in pozitii vulgare, asa ca nu mi-e rusine. De fapt, fotografiile sunt de vara trecuta cand am aparut in revista. Atunci eram incantata de ideea de a fi in FHM. Este o publicatie in care nu apar femei goale, adresandu-se si minorilor. Iar eu n-am facut altceva decat sa pozez in costum de baie.

Te-ai gandit sa apari intr-o revista dedicata barbatilor?
Nu voi accepta niciodata sa apar complet goala. Motivele sunt nenumarate: in primul rand mi-as dezamagi parintii, care mi-au oferit o anumita educatie si, in al doilea rand, o aparitie nud este impotriva principiilor mele de viata. Am primit propuneri de la Playboy, dar raspunsul meu a fost nu. Asa voi spune de fiecare data cand vreo publicatie destinata barbatilor va dori pictoriale cu mine.

Crezi ca ai avea mai mult succes dupa un pictorial nud?
Sunt convinsa ca da. Pentru ca atunci ti se deschid porti, care in mod normal raman inchise. Probabil ca, dupa o aparitie fierbinte intr-o revista dedicata sexului tare, devii intr-un fel un trofeu. Toata suflarea masculina doreste sa te aiba si este mai usor sa te impui. Sunt destule femei din Romania, nu vreau sa nominalizez, care dupa ce au pozat in Playboy, au devenit, peste noapte, mari vedete.

Iti recunosti si defectele, nu numai calitatile?
Da. De ce nu? O calitate, dar si un defect in acelasi timp, este bunatatea excesiva de care dau dovada, precum si increderea in oameni. Sunt foarte multe persoane care profita de pe urma mea. Un alt defect este faptul ca ma port rau cu oamenii pe care ii iubesc si ma iubesc neconditionat. Tocmai pentru ca altii profita de mine, incerc si eu cumva sa ma razbun pe viata. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden