x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Pepe a aruncat BOMBA! A descoperit reţeta de a face copii, aşa că are planuri mari! (VIDEO)

Pepe a aruncat BOMBA! A descoperit reţeta de a face copii, aşa că are planuri mari! (VIDEO)

de CS    |    29 Ian 2013   •   07:17
Pepe a aruncat BOMBA! A descoperit reţeta de a face copii, aşa că are planuri mari! (VIDEO)
Sursa foto: facebook

Invitat in emisiunea lui Dan Capatos, Pepe a povestit cum este sa fie tata de fata. Artistul si sotia lui au apelat la ajutorul unei bone filipineze, dar fetita lor, Maria doarme in camera cu ei si este nedezlipita de mama sa. Pepe participa si el la activitatile zilnice ale fiicei sale, atunci cand timpul ii permite si spune ca acestea sunt unele dintre cele mai frumoase momente din zi.

Pe de alta parte, mai in gluma, mai in serios, Pepe pregateste de acum terenul pentru cand fiica lui va creste. Ca orice tatic de fetita, acesta se teme de pericolele la care va fi expusa si este de parere ca din acest punct de vedere este mai simplu sa fie parinte de baiat. Si cum se mandreste cu faptul ca a descoperit reteta de a face copii, este hotarat ca in curand sa ii faca Mariei un fratior.

In aceasta perioada, Pepe se ocupa de organizarea botezului Mariei, eveniment pentru care pregateste o petrecere mare, cu sute de invitati.

Un show pacatos - Pepe

×
Subiecte în articol: Pepe bombă reteta copii baietel botez