x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Petrecere cu masti

Petrecere cu masti

18 Sep 2004   •   00:00

Ghici cine vine la petrecere?! Sub aceasta deviza, numeroase vedete s-au adunat joi seara, la Clubul Bamboo din Bucuresti, unde, la adapostul mastilor, au descoperit colectia Guess de toamna-iarna 2004-2005. Hi-Q s-a ocupat de prezentare si playback.

DANA CIOBANU

De la jeans la parfumuri, bijuterii si variate accesorii, Guess este o marca recunoscuta in toata lumea. Casa de moda care a lansat modele precum Claudia Schiffer, Naomi Campbell sau Eva Herzigova, a deschis de cateva zile primul sau magazin din Europa de Est, la Bucuresti. Motiv de petrecere, cu prezentare de colectie, vedete si cantece!

MOBILIZARE GENERALA. Asa ca oamenii s-au mobilizat, au folosit mastile din dotare si s-au prezentat, joi seara, la 9:00 trecute fix, la Clubul Bamboo. Andreea Esca si Alexandre Eram au impartit masa cu Catalin Radu Tanase si sotia sa, Oana, Irinel Columbeanu a stat la un pahar de vorba cu Raluca Badulescu, designerul Razvan Ciobanu si-a etalat blugii de care atarna o codita din blana, iar Mihai, Florin si Nicoleta (adica Hi-Q) au facut atmosfera, in calitate de gazde ale prezentarii de moda. Nu au ratat evenimentul nici Dana Savuica, Delia Matache, Oana Roman si Laura Iordache.

Cheful a fost bine imbaiat in licori bahice de tot felul si impanat cu mancaruri rafinate. De arderea caloriiilor s-a ocupat DJ-ul si animatoarele, care n-au lasat invitatii sa leneveasca pe canapele si scaune.

ANTREN. 12 fete si patru baieti dintre cei mai bine cotati manechini din Romania au defilat printre mesele invitatilor, caci scopul petrecerii era tocmai prezentarea ultimelor modele Guess, aflate de acum si in magazinul din Bucuresti. Cei trei Hi-Q, mai mult animatori decat cantareti, au oferit si un miniconcert, compus din trei piese plus un bis, pe ritmurile carora au dansat nu numai cei care intelegeau versurile, ci si invitatii straini. Mihai, Florin si Nicoleta s-au zbantuit fara grija, ca doar canta CD-ul si nu a mai fost nevoie sa-si menajeze vocile si suflul.

Petrecerea s-a spart spre dimineata, usor animata de o sedinta foto cu doua tinere care se sarutau si se mangaiau provocator.

FOTO

MODA. Hainele pe care le puteati admira doar in cataloage au ajuns, in sfarsit, la Bucuresti
  • Foto 1

  • Foto 2

  • Foto 3

  • CUPLU. Andreea Esca si Alexandre Eram stiu sa guste petrecerea

  • AGITATI. Hi-Q au purtat haine de firma, dar nu si-au schimbat obiceiurile
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden