x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prezentare de modă cu Păsărin şi Smiley

Prezentare de modă cu Păsărin şi Smiley

de Catalina Iancu    |    12 Sep 2008   •   00:00
Prezentare de modă cu Păsărin şi Smiley

La Plaza România a avut loc recent o prezentare cu tendinţele pentru toamnă-iarnă 2008-2009. Sub numele “Style Up”, fashion show-ul a reunit noile colecţii ale Springfield, Serena, Women’secret, Stefanel, Levi’s si Esprit.

Deşi li s-a spus de infinite ori că nu au ce căuta pe un podium de modă fiindcă nu au experienţă, vedetele continuă să pozeze în manechine. La Plaza România a avut loc recent o prezentare cu tendinţele pentru toamnă-iarnă 2008-2009. Sub numele “Style Up”, fashion show-ul a reunit noile colecţii ale Springfield, Serena, Women’secret, Stefanel, Levi’s si Esprit. Fiecare colecţie a fost adusă pe catwalk de un invitat special. Astfel, pe scenă, alături de modele profesioniste au defilat: Cosmina Păsărin, Crina Abrudan, Cristina Dochianu, Alina Gheorghe, Bebeluşa Delia, Gianina Varga şi Smiley (foto). Nu s-ar putea spune cu exactitate ce culoare se poartă, fiindcă unii creatori au preferat eternul negru, nuanţe de gri, “care se amestecă în alb cu atingeri de galben şi roşu”. Tonuri mai deschise sau culori neutre au fost amestecate cu lila, violet şi verde. Alţii au văzut această perioadă a anului în culori calde de roz şi bej, aşa că pînă la urmă totul depinde de... gusturi.

 
LADY IN BLACK. Se spune că fiecare femeie ar trebui să aibă în garderobă (măcar) o rochie neagră. Plecînd de la aeastă idee, 10 designeri cunoscuţi au creat cîte o “piesă de rezistenţă”, adunate într-o colecţie intitulată chiar “Little black dress”. Carmen Secăreanu, Ana Maria Lungu, Irina Marinescu, Maria Lucia Hohan, Rozalb de Mura, Silvia Şerban, Kinga Varga, Lena Criveanu, Răzvan Ciobanu şi Stephan Pelger şi-au etalat, fiecare, viziunea proprie despre rochia care a schimbat moda. Iar Eugenia Enciu a propus pentru toamnă ţinute din dantelă, piele şi mătase sau haina din blană ecologică de astrahan.

×
Subiecte în articol: antimonden