x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prietenie neașteptată a reginei Elisabeta a II-a cu un celebru actor hollywoodian. S-au întâlnit cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa. Despre cine este vorba?

Prietenie neașteptată a reginei Elisabeta a II-a cu un celebru actor hollywoodian. S-au întâlnit cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa. Despre cine este vorba?

07 Noi 2022   •   13:03
Prietenie neașteptată a reginei Elisabeta a II-a cu un celebru actor hollywoodian. S-au întâlnit cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa. Despre cine este vorba?
Sursa foto: Hepta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut prieteni diverși, dar a dezvoltat și o relație surprinzătoare cu un celebru actor hollywoodian chiar înainte de moartea sa.

Această prietenie neașteptată a apărut cu doar câteva săptămâni înainte de decesul reginei. Elisabeta s-a apropiat în această vară de nimeni altul decât Tom Cruise. Potrivit unor dezvăluiri din Sunday Times of London, o sursă apropiată a dezvăluit faptul că Elisabeta și Tom Cruise s-au întâlnit cu ocazia sărbătoririi Jubileului de platină al monrahului. 

„Regina l-a invitat pe Tom Cruise să facă un tur special al Castelului Windsor. După aceea, cei doi au luat ceaiul împreună. Reginei îi făcea plăcere să-l întâlnească și s-au înțeles atât de bine, astfel încât Majestatea Sa l-a invitat apoi la prânz. I s-a permis chiar să zboare cu elicopterul”, spune sursa citată. 

Vă puteți imagina acele conversații? Cu siguranță nu ne putem gândi ce au discutat. Chiar și spre sfârșitul vieții, se pare că regina a fost cu adevărat plină de surprize.

Cel mai longeviv monarh britanic, cu o domnie de 70 de ani, regina Elisabeta a II-a a fost un simbol de stabilitate și echilibru. Și în spatele tronului, ea a trebuit să-și ghideze familia în vremuri bune dar și în timpuri tulburi. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×