x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prima betie a vedetelor

Prima betie a vedetelor

30 Sep 2004   •   00:00

Exista momente in viata fiecarui om ce nu pot fi uitate. Prima iubire, primul sarut si prima intalnire cu Bachus…

ADRIAN VADUVA

Am luat cateva vedete la intrebari pentru a afla cand si unde s-au ametit pentru intaia oara. Surpriza! Cam aproape toate personalitatile au tras la damigeana inca de la 4 ani.

Vali Craciunescu, ex-component al trupei Spitalul de Urgenta, ne-a declarat ca bea rar si, in ciuda faptului ca este proprietarul unui club, nu iubeste foarte mult bauturile alcoolice. Poate tocmai de aceea prima data cand a intrecut masura avea deja "venerabila" varsta de 27 de ani. "In ciuda faptului ca rockerii sunt etichetati drept betivi, eu, personal, n-am avut niciodata probleme cu alcoolul. Chiar daca am un club in Bucuresti, nu m-am omorat cu bautura. Singura data cand m-am imbatat a fost in urma cu trei ani. Eram impreuna cu niste prieteni in barul meu si am abuzat de whiskey cu Red-Bull. Trebuie sa recunosc ca am facut-o lata. Pe moment, senzatia a fost placuta, dar a doua zi a fost groaznic", a spus Craciunescu.

BUJORI IN OBRAJORI. Cristina Rus de la Blondy (foto) a facut cunostinta cu licoarea Zeului Bachus la o varsta foarte frageda: 4 ani. Blondina se afla in vizita la bunicii sai cand a avut ocazia sa guste dintr-un pahar de vin. Totul s-a petrecut in pivnita, unde Cristina a scapat pentru cateva clipe din ochii mamei sale. Timp suficient pentru ca ea si verisoara ei sa ia cu asalt paharul de vin uitat de bunic. "Bineinteles ca noi, copiii, nu aveam voie sa consumam bauturi alcoolice. Poate si datorita acestui fapt am profitat de prima ocazie ivita. Cand ne-a vazut bunica cu bujori in obrajori a realizat imediat ce s-a intamplat. Si acum ma mai tachineaza", isi aminteste Cristina.

BOMBOANE BUCLUCASE. Mihai de la HiQ ne-a declarat ca s-a imbatat pe la 9 ani. De vina nu au fost bauturile spirtoase cum s-ar putea crede, ci… o cutie cu bomboane cu visine. Dulciurile fusesera aduse de parinti, iar sora vedetei Hi-Q a reusit sa le subtilizeze. Cei doi copii au impartit frateste "prada" si au cam "luat-o pe ulei". "Dupa ce am terminat de mancat toata cutia, mama ne-a chemat la masa, fara sa aiba habar de ce facuseram noi. Stiu ca atat eu, cat si sora mea nu mai aveam pofta de mancare. Am ras tot timpul, iar mama nu stia ce sa mai creada. Abia dupa ce a descoperit ca nu mai era nici o bomboana si-a dat seama ce s-a intamplat cu noi si ne-a trimis imediat la culcare", marturiseste Mihai.

Minodora s-a ametit prima data la 7 ani. Era in timpul unei petreceri de Revelion si, cum toata lumea ciocnea cupele de sampanie, interpreta a dorit sa "noroceasca" cu toti cei prezenti. Erau multe persoane si paharul se golea rapid, iar Minodora a fost "luata de val". "Nu prea imi mai aduc aminte ce s-a intamplat atunci. Oricum, mama mi-a povestit ca am fost sufletul petrecerii si, intrucat am tinut cu tot dinadinsul sa urez un an nou fericit tuturor celor prezenti, am baut foarte multa sampanie", declara acum amuzata Minodora.

RITUAL. Catalin Botezatu isi aduce aminte ca prima betie a tras-o impreuna cu un grup de prieteni. Erau in clasa a IX-a si facusera un ritual in ceea ce priveste bautul. "Loveam pe rand cu paharul in masa si fiecare trebuia sa stie exact numarul batailor. Cei care nu ghiceau erau obligati sa-l goleasca pe nerasuflate. In acea seara am dat peste cap cam 20 de pahare. Nici nu mai stiu cum am ajuns acasa. Norocul meu a fost ca parintii erau plecati si am putut sta linistit cu buda in brate", a spus Bote.

Dana Nalbaru a gustat prima data din licoarea de struguri la 8 ani. Se afla impreuna cu bunicul sau cand brusc i s-a facut sete. Neavand la indemana apa, acesta a imbiat-o cu vin: "Nestiind ce este vinul am acceptat cu placere. Bineinteles ca m-am ametit imediat, dar imi amintesc si acum ca era foarte bun".

BADIA NU S-A IMBATAT NICIODATA

Actorul Ernest Maftei nu bea niciodata apa: "Va marturisesc ca, desi am 85 de ani, nu am consumat niciodata apa, pentru ca nu este deloc sanatoasa. Are tot felul de impuritati care dauneaza organismului. In urma unor teste, chiar am descoperit ca era cu peste 20% mai poluata decat limita permisa". Prima intalnire a Badiei cu vinul s-a petrecut pe cand avea numai 4 anisori: "Tata avea obiceiul ca atunci cand primea musafiri sa ma trimita sa scot vin cu furtunul din butoi si tare imi mai placea. Imi amintesc ca parintele meu avea un vin foarte bun, poate si pentru ca avea o podgorie de 2 hectare de vita nobila. De fapt, cred ca nu am baut nicaieri ceva mai bun decat acea licoare produsa de tatal meu". In ciuda acestui fapt, Badia spune ca nu s-a imbatat niciodata.
×
Subiecte în articol: antimonden