x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prințesa de Wales apare în public la Trooping the Colour

Prințesa de Wales apare în public la Trooping the Colour

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2024   •   16:20
Prințesa de Wales apare în public la Trooping the Colour
Sursa foto: x.com

Prințesa de Wales își face prima apariție publică în acest an la Trooping the Colour.

Prințesă de Wales a sosit la Palatul Buckingham pentru Trooping the Colour - parada oficială de ziua de naștere a regelui - în ceea ce va fi prima ei apariție publică de când a dezvăluit diagnosticul de cancer.

Îmbrăcată în alb, Kate, a fost surprinsă în imagini cu o expresie uneori gânditoare pe față. Ea a ajuns la Palatul Buckingham alătul de moștenitorul tronului, prințul Willam, în uniformă completă, și cu cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

Oameni de toate vârstele s-au adunat pe traseu pentru a urmări evenimentul. Unii spectatori poartă pălării Union Jack, în timp ce alții flutură steaguri. Cei mai patrioți au cântat imnul național, potrivit CNN.

Prințesa de Wales va urmări restul paradei împreună cu familia sa din apropiere și este de așteptat să se alăture celor din familia regală la balcon.

Reprezintă un moment important în recuperarea prințesei, marcând prima ei apariție publică din ziua de Crăciun - cu câteva săptămâni înainte de diagnosticarea cancerului.

Kate a oferit, vineri, o actualizare a stării sale de sănătate, spunând că a făcut „progrese bune" în recuperare, dar se așteaptă ca tratamentul să mai dureze câteva luni și „nu a ieșit încă din impas".

Și regele Carol al III-lea participă, în ciuda faptului că se află și el sub tratament pentru cancer.

Trooping the Colour este magnificul spectacol militar în cadrul căruia 1.400 de ofițeri și soldați, împreună cu 400 de muzicieni și 200 de cai, defilează pe străzile Londrei, de la Palatul Buckingham până la Horse Guard's Parade, în timp ce mulțimea se aliniază pe traseu.

×
Subiecte în articol: printesa walles trooping the colour